27 november 2014

Förberedelser inför lillajul

Jag har ju tagit fram lite ljusslingor och fönsterstjärnor men nu i helgen ska jag ösa på med resten. Jag velar angående lampskärmsgirlangen som känns lite fel där i fönstret ljust nu, så kanske åker den ner. Vi får se. Så klart tar jag fram den efter jul igen. Fast jag hoppas ju på att ha ett annat fönster att hänga den i,i något skede..

VALMISTELUJA
Olen ottanut valoköynnökset ja ikkunatähdet jo esiin, mutta nyt viikonloppuna otan kyllä loputkin koristeet esiin. Vielä mietin miten tuon lampunvarjostin- hökötyksen suhteen teen. Se tuntuu tällä hetkellä jotenkin niin pastellimaiselta joten ehkä poistan sen, ja laitan sitten joulun jälkeen taas takaisin. Tai oikeastaanhan toivon että se ensi vuoden puolella roikkuisi aivan toisessa paikassa..5 kommentarer:

 1. Vad mysigt fint och vitt! Hur jag än försökte det så blev det grällt och färggrannt och "more is more" i vår matsal till lillajul, det bara blev så! Delvis pga att jag tycker det passar mot våra blåa väggar, delvis pga ungarna som älskar det, och delvis också pga att jag helt enkelt inte orkade fixa nån ny dekorering utan bara satte upp samma pynt som fanns i lådorna. Snart ska jag hänga upp lite snöflingor i vardagsrummet och låtsas att det är vinter i åtminstone det rummet!

  SvaraRadera
 2. Sooooo lovely and sweet. What a bright idea!!!
  Have a happy happy time
  Elisabeth

  SvaraRadera
 3. Ditt fönster är helt ljuvligt och de små lamporna så roliga!
  Ha en riktigt fin och skön första advent!
  kram
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Valot ovat kyllä vaan ihanat :) Ja toivottavasti vuodenvaihteen jälkeen saavat uuden paikan missä ihastuttaa!

  SvaraRadera
 5. danke für die wunderschönen bilder und inspirationen!!! liebe grüße von angie aus deutschland

  SvaraRadera