30 oktober 2008

Äggkoppar

Äntligen har jag hittat de äggkoppar jag letat efter länge!! Det är ganska svårt att hitta något som inte är plast tycker jag, men i VillaWenla (se sidobalken till höger) fann jag det jag sökte. Glaskoppar som är så söta att det ska bli en sann glädje att ta fram dem på söndagsmorgnarna när vi njuter av en lugn och långt utdragen frukost.Visst är de söta?? Jag riktigt väntar på att få koka ägg nu!

Jag har hittat en skojig grej på loppis men den får ni se sen när jag har målat den. Då blir det före- och efterbilder, det lovar jag!!!


Trevlig helg, önskar Kamomilla och Svante...


P.s Han sover inte alltid. Nehej. Det är tvärtom. Men när han är i rörelse får man bara en massa suddiga bilder...

17 kommentarer:

 1. Hej!
  Så fina äggkoppar!! De skulle gärna få flytta hem till mig också :)
  Vad kul att vi har haft våra bloggar exakt lika länge! Grattis :)
  Ha en bra kväll.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Heeejsan...både Svante & äggkopparna var söööta ...kram..Pia

  SvaraRadera
 3. Jätte söta äggkoppar. Håller med att det ska inte vara plast. Glas är extra fint:)
  Ska bli kul att se ditt loppis fynd.
  Kram Emma

  SvaraRadera
 4. Vackra äggkoppar :-) Spännande att se vad du fyndat! Jag har börjat lite smått på ett större projekt, nämligen sonens rum..det är knappt jag hinner sitta vid datorn då allt det vardagliga ska samtidigt hinnas med.

  Önskar dig en trevlig helg!

  Kram Anne

  SvaraRadera
 5. men åh så fina äggkoppar..otroligt dekorativa..
  ha en bra helg..
  kram anna

  SvaraRadera
 6. Riktigt fina äggkoppar! Kan tänka mig att det känns lite lyxigt att äta ägg ur dom :) Svante, han ser så charmig ut! Trevlig helg!
  Linda

  SvaraRadera
 7. ja, jag har då inte sett finare äggkoppar i mitt liv!
  o den där voffsingen får ju ens hjärta att smälta...

  SvaraRadera
 8. Jag gillar äggkoppar, och de här är ju heeelt underbara!

  SvaraRadera
 9. Hej du! Vilka fina äggkoppar! Jag vill också ha andra, jag har jättetrista i vitt porslin från Ikea. Dina var ju jättesnygga, pressglas är fint!!!

  Ha ha, hundar sover inte alltid, men ofta! Just nu ligger min labbe bakom stolen och drar timmerstockar... ;-)

  Kram!
  Kristin

  SvaraRadera
 10. Söta äggkoppar, Lisbeth Dahl är det visst.
  Skön helg till er också!

  SvaraRadera
 11. Jättefina äggkoppar! Jag är också förtjust i pressglas just nu (Visst heter det så...) och kikar efter glasfat och liknande på loppis. Men några äggkoppar har jag aldrig sett tror jag. Ha en skön helg med Svante...:O)

  SvaraRadera
 12. Hej Kamomilla! Jag har nog inte tackat dig ordentligt ang tipset om Osmos Hårdvax. Idag var jag på stan och färgaffären, och de hade faktiskt precis tagit in Osmos produkter i sitt sortiment!!!! Snacka om tur... jag tror jag var första spekulanten på produkterna för jag blev väldigt välinstruerad och övertygad om vilken bra produkt det var... ;-) Nu ska jag bara fundera på vad jag ska ta för kulör på själva färgen/betsen (eller vad det hette). Lutar åt ebenholts, för vi har bok nu, och det är ju lite rödbrunt och jag vill har MÖRKT trä, jag är lite trött på det rödtonade. Antik ek tyckte jag var mest brunt och inte mörkt. Har nu övertalat min man om att göra ett försök. I affären trodde de inte det skulle bli ngt problem om vi slipade lite på bänkskivorna först för att rugga upp ytan. Tusen tack för att du hjälpte mig i den här frågan!

  Ha en bra helg!
  /Kristin

  SvaraRadera
 13. Hej, vilka fantastiska äggkoppar..jag tror att jag har ett svagt minne av att vi hade sådana på landstället när jag växte upp.... vilket fynd! Svante är ju bara för underbar! Min hund Maja skickar en kram...jag också till er båda!

  SvaraRadera
 14. Finast på din sida är nog Svante, vilken goding, har själv alltid haft hundar och nu har vi gamle labbe ottos, vilka rara äggkoppar, ha en skön helg, kram

  SvaraRadera
 15. trevlig helg tillbaka *hihi*

  vinterkram/ junhe

  SvaraRadera
 16. Nämen oih... Hade inte sett din blogg förrut! Trevligt med en likasinnad person. Jag gillar ert hem verkligen. Det som man ser på bilderna säger VÄLKOMMEN känn dig som hemma. Och sånt är härligt, för som gäst finns det inget värre än då man känner sig stel och obekväm. Ha en fin allhelgona helg, återkommer och tittar snart igen :) //www.bloggen.fi/annahoj

  SvaraRadera
 17. Vilka söta äggkoppar du har hittat!Och hunden är ju bara för bedårande :-)

  SvaraRadera