11 januari 2009

Dilemma

Något har hänt med min besöksräknare. Den syns inte mer och det gör mig så ledsen. Det är ju kul att följa med hur många som loggar in här.
Om någon besökare vet vad som felas så vore jag tacksam för goda råd. Annars måste jag starta en ny räknare men det är ju liksom inte samma sak...
Kamomilla

22 kommentarer:

 1. Vilken helt otroligt snygg axelvärmare du har gjort, wow. Tyvärr har jag ingen aning om vad som kan ha hänt med besöksräknaren, trist.
  Tänk att det bara är två år sedan ni hade "ludd" överallt i huset och nu ser allt så fint och färdigt ut som om ni bott där länge, en tröst att det alltså med andra ord kan vara möjligt att få ett mer "normalt" liv efter två år fast det inte känns så just nu för oss!

  SvaraRadera
 2. hej!
  Jag har samma problem som du, besöksräknaren syns inte! Tar också emot tips om det kommer... Tråkigt när det krånglar!

  Linda

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Angaglien är det något tillfälligt problem med era räknare. Ge det några dagar innan ni byter. Det kan vara någon bug i programmet som antagligen man jobbar på att åtgärda i detta nu. Så snart de/programmerarna får till det lär din räknare bli kry igen :)

  KRam,

  Anna

  SvaraRadera
 4. Jovisst är det roligt att hålla på med allt också och förhoppningsvis kommer den dag då man har mer tid att njuta av allt vilket vi nog också försöker nu. Super att du skrivit med tanke på en bok under byggtiden! Vi har också samlat ihop text och bilder lite med tanke på en bok i framtiden men verkligen med betoning på framtiden :)

  SvaraRadera
 5. Det kan vara ett tillfälligt fel på servern där du har räknaren ligger. Håll ut över helgen så kommer den nog tillbaka. :) (Om du inte själv har råkat ta bort den förstås.)

  SvaraRadera
 6. sorry, ain't got no solution. hoppas det löser sig, skulle vara synd om alla besökare gick förlorade.

  SvaraRadera
 7. Tråkigt med räknaren som inte verkar må så bra just nu, hoppas på bättring.

  Jag lämnar ett litet fotspår i alla fall så vet du att jag kikat in.
  Kram Mia

  SvaraRadera
 8. Hej kamomilla!

  Jag har haft samma problem och den kom tillbaka hoppas att det är samma med din.....för det är ju kul att se att man har besökare som kikar in......

  Ha´det så gott denna söndagskväll!
  MiaMaria

  SvaraRadera
 9. Troligen ett serverfel som åtgärdas snart! Ibland byter de server och då får man kopiera koden igen.. Gör det på ny gadget då och behåll den gamla räknargadgeten...för att vara säker på att den inte nollställs, men det ska den inte göra:)

  Avvakta några dagar i alla fall. Det löser sig kanske ändå:)

  Susanne

  SvaraRadera
 10. Vad trist kan tyvärr inte hjälpa dig, jag ornade min med ett próffs som ordnade min butikssida, skulle vara jättetråkigt om det kraschade så klart, önskar dig en skön söndagkväll och trevlig vecka, stor kram

  SvaraRadera
 11. Vad synd om allt går förlorat, som du sa är det ju inte alls samma sak att starta en ny räknare! Ska fråga sambon om han har någon aning om vad som kan ställa till det så där när han kommer in...
  Fin bild förresten! Gillar lime, har fått lite pippi på limesmak på sistone... :)

  SvaraRadera
 12. Och jag blir glad av dina fina alster!
  Nej, det där verkar lurigt. Jag har ingen räknare, men har väl tänkt att försöka mig på att fixa en.
  Stormar det hos dig också?
  Kram

  SvaraRadera
 13. Minullakin oli joskus laskuri noin! Se alkoi taas toimia ihan itsekseen ilman mitään toimenpiteitä:)

  SvaraRadera
 14. Så tråkigt med besökrämnaren tyvärr har jag inga goda råd.
  Há det gott!
  Lotta

  SvaraRadera
 15. näää vad synd..ja det är jag inte den rätta att tala om vad för fel det kan vara..tråkigt..men håll ut några dagar..kanske ger den med sej igen..kram..PIA

  SvaraRadera
 16. Kolla min sida, en överraskning väntar på dig där! :)

  SvaraRadera
 17. Vet tyvärr inte vad som hänt räknaren, kanske något serverfel som flera andra skrivit. Däremot behöver du ju inte starta en ny räknare från 0, du får ju själv skriva i från vilket antal den ska börja, om jag inte minns fel!

  SvaraRadera
 18. Den skålen från House Doctor har jag också! Jättefin!

  Jag tänkte på din räknare, du kanske kan skriva till de som har sidan och be dem hjälpa dig, det har jag gjort en gång när det var fel på min!
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 19. Det är ju inge kul när sånt händer, men förhoppningsvis är det som flera skrivit, nått tillfälligt server fel eller liknande.

  Vill också passa på att säga att jag läser och blir inspirerad av din blogg varje dag :)

  SvaraRadera
 20. Så trist med räknaren.... kan tyvärr inte ge några råd! Vilken fin axelvärmare du har stickat! Så duktig du är! Önskar dig en bra vecka, det känns lite "tungt" tycker jag...... men det går nog! Kram fr C

  SvaraRadera
 21. Hej!
  Tyvärr kan jag inte hjälpa med räknaren. Men har du kontaktat den sk "värden" för räknaren.
  Jag kan bara komma med lite uppmuntrande ord... du har jättefin blogg med härliga bilder från ditt underbara hem!
  Kram S.

  SvaraRadera
 22. Jag kan nog förstå att du inte vill sätta ut en massa utmärkelser och sånt på sin sida, var och en får ju göra som man vill! Och tur är ju det!
  Du är i vilket fall som helst väl värd en utmärkelse, och huvudsaken är ju att jag kunde glädja dig genom att skicka den vidare till dig! Det är ju tanken som räknas, eller hur! :)

  SvaraRadera