20 juli 2009

Lycka är ett par stövlar

Ja, vet ni nu har jag fixat så det inte kommer att regna på några dagar! Inte i våra knutar väl i alla fall, för se ni, nu har min födelsedagspresent anlänt med posten! Ja för så brukar det ju vara! Tvättar man mattor så börjar det regna och köper man nya stövlar så slutar det.. Men tack gubben min, de är just så som de ska vara! Me like!! Kan man vara kär i ett par gummistövlar? Nä, nu skojar jag... Viking Shape heter modellen och de sitter bra på foten, även för mig som inte har pinnsmala vader..Och tänk så smidigt det är att handla på nätet! En nödvändighet för oss som bor långt från alla butiker.

Igår såg jag att min ros blommar! Så glad jag blev, för ifjol fick den ohyra och det blev inte mycket av blommorna. Nu går jag och njuter av det rosa. Vitt, svart (eller grått) och rosa är en härlig färgkombination tycker jag!

Jag tog in en rosa Lupin en dag och nu har den vissnat. Men det lilla som finns kvar är vackert det med. Tycker jag. Min man kanske inte tycker att vissna blomblad är fina? De liksom yr runt när man sveper förbi...

Ha en skön vecka! Själv försöker jag få något gjort, men det vill liksom inte ta sig. Jag blir på hälften med allt. Men kanske det är okej ändå.

Ha det gott! Kamomilla

18 kommentarer:

  1. Grattis med super fine støvler..ser ut som kanskje de kan passe mine bein-legger også de der...hi-hi.Fortsatt go`sommer til deg fra Maliva

    SvaraRadera
  2. Jättefina stövlar! Ja, hoppas att det inte regnar nu då! Här har vi uppehåll idag och mest sol - jätteskönt!

    Underbart vacker ror du visar - förstår om du är glad i den!
    Kram
    Lisa

    SvaraRadera
  3. Jättefina stövlar! Jag har ett par vita liknande. Här regnar det för fullt nu, så stövlar behövs verkligen. Och jag håller med dig, visst är det bekvämt att shoppa på nätet, blir bara mer o mer för min del tycker jag!
    Ingenting får jag gjort nu heller, men kanske det får vara så då, tills energin återvänder.
    Ha de gott!

    SvaraRadera
  4. Härliga stövlar, jag har förkärlek för gummistövlar det finns så många fina. Kram

    SvaraRadera
  5. Snygga! :)
    Åh så fina rosor.

    Här har det regnat hela dagen, men nu verkar det som att det tänker vara uppehåll.

    KRAM
    /Helena

    SvaraRadera
  6. Hejsan

    visst är pink en bra färg till vitt och svart.
    Hos oss sku man nog ha behövt dina stövlar idag, det har nämligen öst ner. Men vi har inte brytt oss vi har tapetserat och lagt golv hos en kompis.

    Sabi

    SvaraRadera
  7. Å vilka fina stövlar! Läste på din blogg att du gillar kronor, jag har en utlottning av en krona hos mig nu, kika in och var med vet jag! Kram Helena

    SvaraRadera
  8. Hei. Mitä kuuluu? =)

    Underbara stövlar, jag skulle kunna gå med stövlar året runt om det gick...men då skulle jag nog bli idiotförklarad...Så för familjen skull så skippar jag det...

    Härligt med rosor...

    Ha det gott. Kram Pirre

    SvaraRadera
  9. Vilka vackra stövlar! De kanske skulle passa mina tjocka vrister då oxå. Jag har alltid problem när jag skall köpa stövlar. Så sist blev det stövlar utan ben, mera som galoscher.
    Här fick vi regn igår, men idag skiner solen och det ser ut att bli en fin dag. Själv måst jag in till stan idag, för ena meducinen är slut. Annars går dagarna bara åt till småpyssel nu. Saknar nog
    inspiration och ork just nu.
    Njut av dagen! kram

    SvaraRadera
  10. åh, så fina bilder.
    stövlarna är jättefina. själv behöver jag stövlar med längre skaft eftersom jag brukar använda dem i skogen på vårvintern. måste faktiskt söka nya ny, för mina gamla (som jag köpte för bara ca 1,5 år sedan) tar in vatten :(
    kram!

    SvaraRadera
  11. Så fint med rosor! Gummistövlarna var super-fina! Ha en skön vecka!
    Kram /Anna

    SvaraRadera
  12. Du har verkligen en helt underbar blogg, sådana stövlar vill jag oxå ha:) Härliga bilder.
    Ha en härlig sommar

    SvaraRadera
  13. God morgon, dom stövlarna var verkligen läckra och ljuvliga blombilder från dig, ha en fin dag, kram

    SvaraRadera
  14. Fina stövlar har du, jag köpte knallröda i våras. Piggar upp om de regnar.

    SvaraRadera
  15. Hej!

    För mig blir bloggandet högst ryckvis i sommar! Nu är jag i a f in och gluttar lite. En stund innan det är dags för småbarns-anna att sova ;-)

    Grattis i efterskott (?)! Fina stövlar. Klart det blir sol nu :)

    Kram!

    Anna

    SvaraRadera
  16. Terve Kamomilla!

    Visst kan man bli kär i sina stövlar. Det blev både Ann och jag när vi fick hem våra. Jag skrev till och med ett helt inlägg om stövlarna! Själv har jag två par stövlar - ett par till vardagsregn och ett par till finregn ;)

    Tack för berömmet kring Elliots nya säng! Vi är väldigt nöjda och håller som bäst på att fixa hyllor, sänglampa och lite annat pyssel i Elliots nya lya.

    När det gäller att flytta möbler mellan över- och undervåning i en vinklad trappa, så har jag en gedigen erfarenhet av detta! Trappan är så trång för vissa möbler att vi var tvungna att beställa staket/spalje, som skulle vara lätt att demontera. Demontera staket/spalje har jag gjort många gånger ;) Häromdagen satt Ann och jag och gick igenom våra olika rums förvandlingar under sex år. Nästan alla rum hade använts på 3-4 olika sätt- sovrum, arbetsrum, gästrum, matsal etc. Mycket flyttande har det blivit . . .

    Anns Bambi-ögon brukar fungera bra på mig också. Ibland tar det bara lite längre tid än vanligt.

    Ha det nu så bra på andra sidan Östersjön! Förresten så är det helt OK att "bli på hälften med allt".

    Peter :P

    SvaraRadera
  17. Jag har ett par funktionella bekväma stövlar men när jag ser dina hoppas jag att det ska gå hål i mina snart! Vill HA! ;-) Supertjusiga är dom!

    SvaraRadera
  18. Hei, onko saappaat olleeet liukkaat ? Meidän huushollissa on kahdet (sin ja pun) ja nyt kun tuli loska maahan niin johan oli kammottavaa liukastelua koiralenkillä...

    SvaraRadera