23 november 2010

Chokobrunt

Jag är så glad över att folk faktiskt för sådant till loppis som de själv inte längre vill ha! Som de här underbara julgransbollarna! Jag lade upp dem på ett loppisfyndat silverfat och i mitten lade jag ett tennfat som står på fötter. (tack till prylsamlarväninnansom loppisfyndar åt mig) På så vis fick jag två våningar.Jag tycker det skimrar så vackert om dem. En tid får de pryda skänken i vardagsrummet, senare får de hänga i granen.
Kamomilla
Ihanaa että kirpparilta löytyy kaikkea kivaa! Nämä joulupallot saavat nyt vähän aikaa olla tässä olkkarin lipastolla mutta kyllä ne sitten myöhemmin saavat roikkua joulukuusessa. Kirpparilta molemmat vadit sekä tietysti pallotkin.
Kamomilla

16 kommentarer:

 1. vilka vackra kulor :)..jag inser att jag borde besöka loppisar..att det är där man gör superfynd :)
  kram Åsa

  SvaraRadera
 2. Oj, så mycket jag har missat här och så mycket fint du visar...som vanligt!
  De där kulorna är jättevackra! Vi kanske ska ha en brun jul i år?:) Såg en brun julstjärna på Indiska...den ska jag fundera på...!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Därför sparar jag alla mina julgransbollar, fast jag ändrar mig från år till år vad gäller färgen..man vet ju aldrig mär man börjar gilla laxrosa igen :)

  SvaraRadera
 4. Väldigt bra att man kan ta till vara det som andra tröttnat på och är det då så här vackert som dina fina bruna kulor så blir det ett underbart vackert arrangeman. Fiffigt att ställa faten ovanpå varandra.
  Väldgit, väldigt vackert!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Ja det är verkligen en glädje att ta tillvara sådandt som andra har ratat.. att se möjligheter och våga... våningsfatet med kulorna blev fantastiskt vackert.. kram J

  SvaraRadera
 6. jepp! återanvändning for the win, som ungdomen uttrycker sig nuförtiden. själv är jag ju bäst på det där att föra till loppis, inte att bära hem därifrån, men alla har vi ju våra roller i kretsloppet :)
  kramkram

  SvaraRadera
 7. Här är det härlig julstämning på gång....så fint med kulorna!
  Söta Svante ser ut som en snögubbe i sin vita dräkt. :o)
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 8. Jättesöta! Tummen upp för loppis!

  Kram, Nicole

  SvaraRadera
 9. Snyggt! Ser nästan ut som godis - och det är det ju också för ögonen!

  SvaraRadera
 10. Gillar de bruan kulörerna, denna färgskal fins nu i ett par fönster på övervåningen, gissa om vi har fått massor utav snö och ännu så vräker det ner,,,,ha de, kramen

  SvaraRadera
 11. Det finns inget bättre än loppis....massor me fynd för en liten peng;))I år e vårt hem smyckat i tema silver och vitt!!Ha det bra i väntan på julen.

  SvaraRadera
 12. Hej hej rara du,
  det där gillade jag! Och vad snygga foton du tar!

  Kram i adventstiderna
  Susanne

  SvaraRadera
 13. Hej! Underbart fina grejer du gör och ett såå mysigt hus! Håller själv på och gör betong grejor och har aldrig lyckats med hästen, benen går alltid av trots flera försök, har nog inte rätta "knycken" -hur gör du?
  Tack för en inspirerande blogg!

  SvaraRadera
 14. Ovanlig färg men riktigt härliga.

  SvaraRadera
 15. Tänk att det enkla, så ofta är det vackraste!
  Fint med kulor , i dubbla våningar!
  :) hälsn.
  /helena

  SvaraRadera