13 november 2010

Det är ni som gör det!!!

Förra veckan fick jag besök från Åbo Underrättelser. De skulle göra en bilaga om trivsamt boende och ville skriva lite om Kamomillabloggen. Att jag skulle hämna på första sidan hade jag ingen aning om, men kul var ju det!
Och nu måste jag få tacka er alla bloggläsare för att ni troget följer med! Det är ni som gör det! Utan läsare och utan kommentarer skulle det ju inte vara någon mening alls med denna blogg. Alla nya läsare vill jag hälsa att de är varmt välkomna till bloggen! I högra sidobalken finns länkar till mina tidigare inlägg, bara klicka på orden så kommer du dit. Eftersom jag bloggat i flera år, finns det ibland så mycket om ett ämne att det inte räcker med en sida. Längst ner på sidan, före de stora bilderna kan man trycka på texten "äldre inlägg" så kommer man ännu längre bakåt i texterna.

Men så till det viktigaste!
Bloggen har existerat i tre år och nu slår mätaren snart hela 400 000 tusen besök!! En tävling är att vänta, jag måste bara få tag på vinsten först. :) Men håll ögonen öppna det är på kommande, jag lovar!!
Ha en skön lördag och en trevlig farsdag!
Kamomilla

Lehdessä oli asumisliite ja blogini pääsi mukaan :) Yllätyin kun näin oman naamani kannessa mutta hauskaahan tuo oli. Kävijälaskuri tikittää hurjaa vauhtia kohti 400 000 ja kohta pidän taas pienen kilpailun. Haluan sillä tavalla kiittää uskollisia lukijoitani- teidän ansiosta blogi elää ja kehittyy! Kerron tuosta kilpailusta lisää tulevalla viikolla!
Mukavaa lauantaita ja ihanaa isänpäivää toivottaapi

Kamomilla

24 kommentarer:

 1. Grattis till "förstasidan". Klart jag hänger med på tävlingen.

  SvaraRadera
 2. Grattis igen ! Härligt med uppmärksamheten!!!

  SvaraRadera
 3. Congratulations on the front page photo. Hugs, Margie.

  SvaraRadera
 4. Grattis! Tänk att bli omslagsflicka, det är inte alla som får det...;-)
  Så roligt att bli uppmärksammad för något som man gör, och jag kan förstå att du har många som följer din härliga blogg. Och det är superbra att du förklarar lite hur det fungerar, för när jag började blogga och läsa bloggar i somras så hade jag ingen aning. Det tar ett tag innan man kommer in i det. Om man nånsin gör det :-)))
  Ha en underbar helg
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 5. du är värd all uppmärksamhet du kan få. Har aldrig mött en med så mycket bra ideer, ser alltid fram emot nya. Kram

  SvaraRadera
 6. Åh, Kamomilla så roligt att du får uppmärksamhet! Denhär bloggen är ju verkligen värd det!
  Du delar ständigt med dej av dina smarta och kluriga tips! Så inspirerande!!!
  Grattis till så många besökare dessutom!
  Jag ser fram emot utlottningen!
  Önskar dej en riktigt skön helg!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 7. Grattis! Den utmärkelsen var nog helt befogad!

  SvaraRadera
 8. Gratulerar till den välförtjänta uppmärksamheten!! Snyggt jobbat!

  SvaraRadera
 9. Stort grattis till reportaget, vi här i Sverige blir bara mer nyfikna för vi får inte tag på dessa tidningar som ditt hem figurerar i....håller mej därför troget till bloggen för jag finner alltid sådan inspiration här hos dej!
  Ha en sköööön helg,
  Eija

  SvaraRadera
 10. Fantastiskt, och gratulerar till förstasidereportaget, inte för att jar är det minsta förvånad! Du har en fantastisk blogg och ett minst lika fantastiskt hem och stilkänsla, jag blir alltid grön av avund när jag tittar in hos dig, sådan fingertoppskänsla du har!
  Kram
  Agneta

  SvaraRadera
 11. Grattis till skriverierna!
  Alltid roligt med uppskattning för det man gör och din blog är ju så fantastisk så klart de måste skriva om den på första sidan.
  Jag har kollat dina inredningsreportage i de finska tidningarna men jag avstod från att köpa tidningarna eftersom jag inte kan språket. Men härliga foton var det, så du är nog på rätt väg med din utbildning.


  Njut av helgen! kramisar

  SvaraRadera
 12. Grattis! Du är värld denna uppmärksamhet!
  Är alltid lika skojigt att kika in hos dej.
  Kraaaam
  Sanne

  SvaraRadera
 13. Stort grattis! Så roligt! Läste just ditt reportage i Kauniit joulukodit. Jättebra! :o)

  SvaraRadera
 14. etusivun nainen! kul, hade dock varit trevligt att se bilden på tidningen i större format ;)

  SvaraRadera
 15. Grattis! Bättre omslagsflicka hade ÅU inte kunnat hitta!

  SvaraRadera
 16. Hej du kära vännen! Grattis till tidningsartikeln och tänk vad kul att få hamna på omslaget - nu är det du och supermodellerna ;-)

  Tänk, världen är ändå liten. Min gamla brevkompis som jag haft sedan jag var 11 år - och som jag berättat om, hon bor i Pargas, vi håller ju kontakten än - mailade mig och sa att du hade tipsat om min blogg där i artikeln. jag tackar så mycket!

  Jag har inte heller sagt grattis och väl jobbat runt alla dina julreportage du har med nu. Jag önskar dig all lycka även framöver, det måste vara kul att se sina jobb i tryck. Vårt första kommer i januari tror jag.

  kram nu och ha det så bra!!!!
  /Kristin

  SvaraRadera
 17. Så roligt! och grattis till de många besökarna:) gillar alltid dina inlägg, jordnära och givande:)

  SvaraRadera
 18. Cover girl!!!
  Grrr, på mig! Skulle till R-kiosken för att köpa avisen, men tror du kam ihåg? Men ett stort grattis för en sådan uppmärksamhet!

  krameliskraam/Pia

  ps. skallförsöka läsa den via internet, om jag lyckas!

  SvaraRadera
 19. Grattis vännen! jag läste redan Åu.s nätbilaga men har bett en vän på Kimitoön sätta undan tidningen åt mig! sÅg att vi är födda samma år :) Skön fortsättning på helgen!!

  SvaraRadera
 20. Grattis Vännen!! Är glad för din skull. ;o))

  SvaraRadera
 21. Kiitoksia, että olit lehdessä! Olen vasta tutustumassa tähän blogien maailmaan, enkä ollut tiennyt vielä sinun blogistasi ennen kun näin sen lehdessä. Onneksi! Blogisi on aivan ihana!!! Siitä innostuneena aloitin omankin blogin, joka tosin on vielä ihan hakusessa kaikin tavoin :D

  Hälsningar från Pargas :)
  -Hanna-

  SvaraRadera
 22. Hej :)

  Kul att läsa - väl värd är min kommentar!

  Själv hinner jag inte med nu en tid. Jag pausar på flera fronter för att inte förlora fästet. Kanske lär man sig leva lagom en vacker dag?

  Kram till dig.

  A

  SvaraRadera
 23. Du är värd all positiv feedback som du får! Din blogg är så inspirerande och mysig. Tack för alla fina inlägg!

  H: Hemmamamman på jobb

  SvaraRadera