27 december 2010

Det finns ett liv efter julen ;)

Det pussades nog en del under min nya mistel under julafton :) (tack till väninnan för den fina misteln) Zaida ser ut att drömma sig till varmare breddgrader... Kanske hon vill ta med sig min nya fina "kappsäck" som alltid så härliga prylsamlarväninnan gav åt mig till julklapp. Visst är den fin? Granen har jag väl inte visat än, den är den största vi någonsin haft. Inte särskilt tät, men såna finns det inte i vår skog. Även om jag kommer att minska på julpyntet under veckan, så får granen stå kvar än ett tag.

Förra året fick jag stå ut med julpyntet i en eeevighet (tyckte jag) Den 7 januari gjordes det ett julreportage hos oss och då andra bloggare skrev om att de tagit ner allt, då lade jag bara in en annan växel och brassade på med bara mer! Men jag var ganska mätt på det sen ett tag, kan jag lova. Nu längtar jag efter ett avskalat hem i bruna och gråa toner, men det uppfylls kanske bara till färgskalan- för nån minimalist bor här ju inte, trots upprepade och innerliga försök att röja.
Men det är okej- lagom är bäst.
Kamomilla

Pikkuhiljaa aion vähentää joulukoristeita mutta joulukuusesta nautimme vielä pitkään. Kaipaan vapaita pintoja ja harmaita ja ruskeita värejä mutta taitaa vain nuo värihommat onnistua sillä minimalistia ei minusta vääntämälläkään saa... ;) Ja hyvä niin, onhan se kultainen keskitiekin olemassa.
Vielä etsin sopivaa joulukotia lehtijuttua varten- joten jos Turnmaanseudulla asustelet, mukavassa kodissa jossa on "sitä jotain"- otappa rohkeasti yhteyttä!!
Sähköpostiosoite: tidlosating@gmail.com
Kamomilla

16 kommentarer:

 1. Kan gärna åka me Zaida och kappsäcken:) Juldekorationerna minskar här drastiskt å ändå var dom inte många.

  SvaraRadera
 2. Vilken fin kappsäck du fått!
  Jag vill nog njuta av julen ännu ett tag så här fortsätter pyntet att vara framme.
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 3. Visst finns det ett liv efter julen oxå och för min del började det redan idag på ett sätt. Julpynten har jag nog kvar hemma och de får säkert hänga med till Knut. Men idag var jag till HVC så jag hoppas jag skall få mitt smak och luktsinne åter. En hel jul utan det blev ganska tråkigt. Jag åt bara för att överleva denna jul och det sätter sina spår.
  Vackra julklappar du fått! Jag fick oxå en vacker korg som jag inte funnit någon lämplig platts i hemmet för ännu, men det kommer säkert det oxå.

  God fortsättning och ha det gott!

  Kramisar

  SvaraRadera
 4. Härlig mistel! En sådan sku gärna också få hänga hos oss så kunde man kanske ta tillfället i akt och pussas litet mera hihi ;)

  SvaraRadera
 5. Här har du en till som vill rensa ut julen men jag får nog vänta över nyår i alla fall. Kram

  SvaraRadera
 6. Ja, nog är det konstigt att så fort julen är över så börjar man längta efter ett lite "enklare" liv. Ljust och städat. Men mysigt såg det ut iallafall!
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 7. Här får pyntet stå framme till trettonhelgen. Eftersom vi inte pyntar förrän lille julafton är vi inte trötta på det än.
  Misteln är fin och verkar hållbarare än vanliga mistlar.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Täällä roikutaan kynsinhampain kiinni hyasinteissä ja paksukais-kuusessa. Mutta kesäihmisenä...tähhyilen kohti valoa:)

  SvaraRadera
 9. Jättesöt kappsäck!
  Och trevligt med julpussande under misteln;)
  God fortsättning önskar jag dej!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 10. Löysin tänne tänään ensimmäisen kerran ja voin vain todeta että olin mykistyneen ihastunut blogiisi. Tottakai on elämää joulun jälkeenkin :)meillä nautitaan myös vielä kauniista kuusesta ja ihanista valkoisista koristeista loppiaiseen asti. Svante näytti syötävän suloiselta ;)

  SvaraRadera
 11. This is a nice article, Definitely it has a good content.

  SvaraRadera
 12. Jag tycker granen ser jättefin ut!
  Ja, nu vill man inte ha mera jul, känns det som! Jag kan tro att det tog emot förra året när du var tvungen att lägga in ännu en julväxel!:-) Reportaget blev säkert strålande fint!
  Ha en fortsatt skön vecka!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 13. Korgen är jättefin, och så även misteln och din härliga gran.
  I år har vi jul light och det är snabbt gjort att plocka bort... ljuset kommer tillbaks och jag vill också bara rensa ut och göra nytt. Grått, ja tack.
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 14. Så många härliga inlägg jag missat här, har inte riktigt haft tid/tagit mig tid att läsa bloggar på sistone...

  Tack för din kommentar om huset jag besökte! Värdinnan tyckte det var väldigt kul och smickrande så får se om hon hör av sig till dig :)

  En riktigt god fortsättning och nytt år till dig och TACK för alla fina inlägg du bjuder oss.

  kram, Ann-Christine

  SvaraRadera
 15. Ja, gråa skalor kan vara lite skönt när julen är över. Men ett litet tag till tycker jag vi kan dras med julpyntet ;)

  Jag vill också passa på att tipsa om min TÄVLING där man kan vinna sin favoritprodukt från min butik Craft Factory. Det finns stora chanser att vinna just nu!! Lycka till!
  Tävlingen finns här:
  http://craftfactory.se/blogg/?p=128

  SvaraRadera
 16. Så tjusig mistel ni hittat! Och hållbar också! :)

  Sandra

  SvaraRadera