31 juli 2011

Nya vindar och nya färger

Nu och då är det dags att förnya sig. Kamomillabloggen har ändrat utseende och jag vill veta vad du tycker?
Jag känner att jag vill pröva nya saker, göra nåt kul av det jag kan och har verktyg till.
Feedback är välkommen! Jag tar inte illa upp heller om du säger att det var bättre förr :) Jag vet att färgerna blir murrigare när det blir höst, så denna ljusa look kan vara kortvarig..
På bilden ett av mina marknadsfynd som jag gjorde i torsdags! Jag åker tillbaka till barndomen..

Kamomillablogi uusiutuu. Uudet tuulet puhaltavat. Tunnen että haluan testata uusia juttuja ja käyttää niitä työkaluja mitä minulla on. Kerro mitä mieltä olet- oliko vanha malli parempi? Tiedän että värit tummenevat kun syksy saapuu joten tämä vaalea vaihtoehto saattaa jäädä lyhyeksi..
Kuvassa torstain markkinalöytö! Tulee lapsuus mieleen..

14 kommentarer:

 1. Jag gillar det! Gillade nog din förra header jättemycket också! Men nya designen ser så fräsch å fin ut! Sen så gillar jag vita bakgrunden också!

  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det blev jättefint! Så pastelligt ljust och härligt. Man blir glad och pigg. Är också ute efter en sån design, får se när jag kan få det gjort :)
  Stor kram till dig!

  SvaraRadera
 3. Super snyggt denhär nya looken! Bra med fresh! :) H. Äldre sonen

  SvaraRadera
 4. Vitt är en bra bakgrund, allt gör sig bra....men din förra var oxå jättefin.....! Men man ska förändra emellanåt....så man känner att man man utvecklas...kram!! Allt du rör vid blir ju toppen! Så keep Going!!

  SvaraRadera
 5. Helst skulle jag bli av med den mörkare "ramen" också. Någon som vet vilekn modell mad ska välja för det?

  SvaraRadera
 6. Men Camilla.. Vet du ..JAG gillar ALLT du gör:) Dina bilder och alltihop.. Du har verkligen förändrat mycket genom åren och tror ta mej tusan att det är inge å klage på:).. Looken din somrig så här i sista julimånads skälvande tid..haha.. Själv är jag tråkig.. förä'ndrade mycket första tiden sen har jag nästan bara haft den där vita enkla stilen.. vill egentligen ha ett annat typsnitt .. men se där går ja bet.. kaninget om att lägga till något som inte finns redan:).. snyggt gjord.. du får gärne lär ut lite av allt det där vackra du gör.. nåt litet tips eller så.. kram..Pia

  SvaraRadera
 7. Ingen skillnad vad, eller hur du gör det. ALLT ser bar ut i dina händer!!!!

  Loppiset är i Länsikeskus, bredvid Halonens (Heses) gård/park och vid Kodin Ykkönen parkplats.

  Ha en fin ny vecka!

  Kramar!
  -Pia-

  SvaraRadera
 8. Jag tycker om den ljusa färgen! Men ska jag vara helt ärlig så tycker jag att dina foton är så fina att de står sig bra utan alltför mycket extra dekor och scrapbooking-omgivningar :)
  Mera fina bilder bara!

  SvaraRadera
 9. höperöt- Du har rätt, men du vet hur det är när man lär sig nåt nytt- man kan liksom inte hålla sig i skinnet :)

  SvaraRadera
 10. Jag tycker det är fint :-) Lite omväxling förgyller vardagen. Och jag vet med mig själv att jag int orkar se på samma saker hela tiden. Så även på bloggen. Ha en skön måndag :-)

  SvaraRadera
 11. Tjohejsan ! jag gillar din nya layout... Tydlig och klar...
  Är inte så lätt att välja och veta hur man skall göra...
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 12. Jag tror att hur du än förändrar utseendet på din blogg så kommer jag att gilla det! För den har varit o är jättefin nu!

  Kramar, Juanita

  SvaraRadera
 13. Kul med lite omväxling tycker jag! jättefint blev det!

  SvaraRadera
 14. Jag tycker jättemycket om din blogg, både utseende- och innehållsmässigt. Tittar in med jämna mellan rum efter att jag hörde en intervju med dig på Vega.

  SvaraRadera