26 juli 2011

Rekvisita

Jag samlar på mig lite rekvisita för eventuella barnfotograferingar i höst. Hur det nu var, så ramlade en gunghäst in i min bil på min Helsingforsresa. Faktiskt hamnade där en retromodells barncykel också, men den får ni se först i nästa inlägg!
Gunghästen tyckte jag var lite tråkig och vanlig, så jag tog och målade den. Troligtvis får den färgglada prickar också, eller kanske ett band runt halsen? Vad tycker du?
Det lilla extra på bilderna kommer från maybemej
Kamomilla

Kerään rekvisiittaa syksyn tulevia lapsikuvauksia varten, ja miten ollakkaan,  tarttui Helsinginreissulla käteen tällainen keinuhevonen! Vanha retrotyylinen lastenpyöräkin tarttui haaviin, mutta siitä enemmän seuraavassa postauksessa!
Keinuhevosen maalasin sillä mielestäni se oli vähän tylsä, ja luulen että se saa jossain vaiheessa ilosenväriset pilkutkin! Tai vaikka rusetin kaulan ympärille? Onko sinulla ideoita?
Kuvien pikku "extrat" tulevat täältä
Kamomilla

11 kommentarer:

 1. så fin gunghäst.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 2. Laita sille kaulaliina jos yöt on kylmiä.

  SvaraRadera
 3. kaulaliina on makee juttu, etenki syksyllä :) Kiitos! :)

  SvaraRadera
 4. Vilken fantastiskt fin gunghäst! En sån skulle man vilja ha när det blir barn :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Härlig rekvisita! Jag tycker hästen är fin som den är. Något enkelt som ett slitet läderband som träns kunde jag tänka mig till, men skulle nog hålla den ganska enkel för att inte ta fokus från "huvudpersonen" på bilderna.

  Lycka till med barnfotograferingarna!

  SvaraRadera
 6. En sådan gunghäst hade jag åt min dotter, härligt:)

  SvaraRadera
 7. Nämen en sån gunghäst har vi ju hemma....kanske skulle bli vit till farmors kråka...
  Du har härliga bilder överallt!!!
  Nice:) Ha det gott!

  SvaraRadera
 8. Vi har en liknande gunghäst i vårt förråd. Tänk om jag sku ge mig tid att måla den till våran lilla prinsessa. Prickar tycker jag den ska ha..eller så ingenting..kanske ögon :-)

  SvaraRadera
 9. Så söt du är som länkade till mig. Stort tack. Det är kul att få se andra använda det jag har skapat. =) Fin blogg du har .

  kram Maybemej

  SvaraRadera
 10. Olipas hyvä idea maalata tuo keinuhevonen, tulee heti freesin näköiseksi! Kiva =)

  SvaraRadera
 11. Våra flickor hade en likadan gunghäst då de var små och jag tyckte den var ful. Men, inte att jag skulle ha kommit på idén att mål om den!!! Du förvandlade den till en helt ny ras!

  Mattorna är från Skanssis nys butik, Sinooperi Home (entinen Maskun Koti).

  Tsaukkis!
  -Pia-

  SvaraRadera