6 september 2011

Inför hösten

Tack för er fina respons till bilderna från lusthuset! Jag jobbar på att få bilder ut till försäljning, det var många som var intresserade. Jag lovar att jag återkommer till saken!

Från att ha gjort julreportage förra veckan åker jag nu iväg till Åland på reportageresa. Jag gillar det här, att jag kan jobba hemma ganska mycket men sen ta mig ut på turer hit och dit och träffa folk. Jag ska få bo hos en god vän sen många många år tillbaka och det ser jag verkligen fram emot.

När man sådär annars jobbar ganska mycket hemifrån är det lätt hänt att man bara smyger omkring i mysdress och inte bryr sig så mycket om vad garederoben innehåller. Jag brukar få en lätt panik sen, när jag ska iväg någonstans. Så igår, när jag ändå skulle besöka civilisationen så passade jag på att handla lite inför hösten.
Smycket fick jag i goodiebagen på bloggalan ifjol. Hade helt glömt bort det, men tycker det passa bra tillsammans med västen.


Kiitos kivasta palautteesta koskien edellisen postauksen kuvia. Moni on ottanut yhteyttä ja kysynyt että myynkö näitä kuvia. Olen itse asiassa  jo pitkään harkinnut sitä, ja asia on työn alla. Lupaan että palaan asiaan  vielä!

Joulujuttuja viime viikolla, ja nyt lähden Ahvenanmaalle tekemään tavallista sisustusjuttua... Pidän tästä uudesta elämästäni, saan olla kotona aika paljon mutta myös välillä keikkailla ja nähdä ihmisiä! Olen aika mukavuudenhaluinen ja kotona kuljen yleensä jonkinlaisessa oloasussa. Kun sitten tulee aika lähteä ihmisten ilmoille iskee vaatekaappiangsti ;) Eilen kävin asioilla tuolla mantereen puolella ja ostin sitten itselleni vähän syysvaatetta...

15 kommentarer:

 1. Vilket snyggt tillskott till höstgarderoben.
  Ha det så bra på vackra Åland!

  SvaraRadera
 2. Vilken glad bild med färgerna och formerna - I love!
  Jag har lite fantiserat om att åka ner till Åland på skördemarknad, men å andra sidan har jag lite lust att åka norrut också... Hoppas du får en trevlig resa!

  SvaraRadera
 3. Vilka fina bilder, vad mysiga julpynten blev på bilden! Fina kläder också - njut av dom och ha det så kul på Åland! ;)

  SvaraRadera
 4. mysig väst, jag ser direkt att den kommer att passa dig som pricken över i. fint smycke också :)

  SvaraRadera
 5. Jättefina kläder! Det är så roligt att shoppa :) Vad kul att du ska till Åland. Jag älskar det där. Är på Vårdö minst en gång per sommar :)
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Det där skulle passa perfekt i min garderob :) här är det likadant..man skulle se mig när jag har mina lediga dagar..:)

  KRAM och trevlig tur till Åland

  SvaraRadera
 7. Välkommen till Åland! Väntar med spänning på rapport... ;)

  SvaraRadera
 8. Härligt att du är så tillfreds med din arbets- och livssituation!!!

  SvaraRadera
 9. Så tjusig du kommer att bli i den stassen.
  Kram

  SvaraRadera
 10. Ska bli spännande att se julreportaget :-) Snyggta kläder du har skaffat..ha det så bra på Åland.

  SvaraRadera
 11. Snygga kläder. Ha en bra resa.
  Kram
  HAnna

  SvaraRadera
 12. härligt med julpynt! Jag ser fram emot att sitta och pyssla med juldekorationer. Men för mig är det lite tidigt. Jag börjar med detta i oktober. -Jag bara undrar var du har handlat den intryckta julgranskulan någonstans. Är det i Finland? För här i Norra Sverige kan jag inte hitta den någonstans.

  SvaraRadera