13 april 2014

Fest- igen!

Livet är en fest- känns det som, för nu har vi varit ute på rajtan tajtan igen. Denna gång var vi bjudna på middag till våra vänner. Fantastisk måltid! Jag som inte äter kolhydtrater känner ju av vad jag ätit, och ögonen är verkligen svullna idag, men jag kan intyga att det verkligen var värt det! Jag brukar inte krångla till det när jag blir bjuden på god mat- jag är bara striktare hemma, till vardags. Som avslutning på kvällen fick vi dessutom smaka på hemgjorda ostar som kvällens värd hade gjort- en smakresa det också!
Jag låter bilderna tala för sig- ni förstår säkert att det var utsökt!
Elämä on pelkkää juhlaa! Tai ainakin tuntuu siltä, sillä nyt ollaan taas oltu vauhdissa. Iltaa vietettiin ystävien ihanassa talossa ja ruoka oli aivan huippua! Minähän en normaalisti syö hiilareita ja sehän tuntuu ja näkyykin tänään kun silmät on ihan turvoksissa, mutta voin vakuuttaa että se oli sen arvoista! (Olen sitten tiukempi hiilareiden suhteen arkisin- mutta kun on juhlat en ala nirsoilemaan vaan nautin ihan kaikesta mitä tarjotaan)
Saimme illan päätteeksi maistaa isännän omatekoista juustoa- oikea makumatka sekin!

Annan kuvien puhua puolestaan- ymmärrätte varmaan että ilta oli onnistunut!

9 kommentarer:

 1. Vilken underbar dukning. Ja vilken fest du visar, värsta nobelmiddagen. Kraaam Pia

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja det var fint, Pia! verkligt fint och så underbart gott!

   Radera
 2. Åh vad vackert! Sparrisen får det att vattnas i mun på mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den var sjuuukt god, mammaspring, det var den!

   Radera
 3. Vilken vacker vårfest både för ögat och säkert gommen också! Underbara bilder! Ja, ibland får man rucka lite på rutinerna, man vill ju inte missa något gott!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Åh ja, det ser vi! :D vattnas i munnen på mig efter dessa bilder. Hehe.

  SvaraRadera
 5. Oj oj vilket festbord. Ser härligt fint ut. Bilderna som vanligt helt suveräna...

  SvaraRadera
 6. Mat i min smak och vilken vacker dukning. Rosetternas färg är en fin grön nyans mot de vita. Me like! Ser jag rätt, är det en nypotatis som har kommit med på bilden :)

  SvaraRadera