18 april 2014

Långfredag

När Anna på företaget RUSALKA på sensommaren ifjol slängde fram en ide´ om en fotoresa till St Petersburg, så var jag inte sen att haka på. Hon ordnar resan- jag ordnar fotosnacket och med oss har vi 6 st ivriga hobbyfotografer som vill prova på nåt nytt.
Vi ska inte besöka traditionella turistplatser utan gå utanför bekvämlighetsområdet och pröva på förortsarkitektur, gatufoto, övergivna platser och annat spännande! Jag är säker på att vi kommer hem med annat än vykortsbilder i bagaget! :)
En lugn och skön påskhelg önskar jag er! Jag ska försöka hinna med något tidsinställt blogginlägg så här inte står stilla medan jag är borta.

Kun Anna RUSALKAsta viime vuonna heitti minulle idean valokuvausmatkasta Pietariin, en empinyt yhtään. Anna hoitaa matkajärjestelyt ja minä valokuvausjutut ja mukaan tulee 6 innokasta harrastajavalokuvaajaa jotka haluavat kokea jotain uutta.
Emme aio käydä missään tavallisissa turistipaikoissa vaan aiomme poistua mukavusalueelta ja kuvata lähiöarkitehtuuria, katukuvausta, hylättyjä paikkoja ja kaikenlaista muuta jännää. Uskon että muistikortit täyttyvät jostain ihan muusta kuin postikorttimaisemista! 


Mukavaa ja rauhallista pääsiäistä teille- yritän ehtiä tehdä jonkun ajastetun postauksen vielä ettei täällä ole ihan hiljaista kun olen poissa. 

8 kommentarer:

 1. Önskar dig en riktig härlig Påskhelg!
  Kram Marith

  SvaraRadera
 2. Halloj!
  Men åh vad kul/spännande, ser framemot att se dina bilder!!
  Önskar dig en riktigt härlig påsk.
  Kram Arja

  SvaraRadera
 3. Kuulostaapa mielenkiintoiselta, takuulla vaikuttavia kuvia siis tulossa. Nauttikaa matkasta :) Ja hyvää pääsiäistä!

  SvaraRadera
 4. Det låter otroligt spännande med fotoresa! Ser fram emot nya bilder! En härlig påsk önskar jag dej!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 5. Nej vad intressant! Kommer säkert att bli en givande resa. :)

  Glad Påsk Camilla!

  SvaraRadera
 6. Å jösses va spännande! En sån resa skulle jag gärna vilja göra.
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 7. Jättespännande! Ska bli kul ifall vi får se någon bild från det landet senare. Härligt iniativ!
  Och så sitter jag här och funderar...varför är det så citat: "ska försöka hinna med något tidsinställt blogginlägg så här inte står stilla medan jag är borta."
  Varför är det så viktigt? Vi läsare som är intresserade finn ju kvar, det är ju inte himmelsviktigt att uppdatera boggen, skulle vara intressant att få veta hur du resonerar. (Jag som läsare finns kvar även om det dröjer mellan inläggen ;) )
  //Boije

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Boije!
   Jag jag ser det inte som en plikt mot er läsare, men tycker själv att det är trevligt med bloggar som inte står stilla utan uppdateras regelbundet. Känner jag inte för ett inlägg så gör jag inte det, men för mig som bloggat i över sju år, är bloggen ett skötebarn som lever med i min vardag hela tiden lika naturligt som allt annat.
   Inlägg är inget jag stressar över, vill jag inte blogga så bloggar jag inte.
   Under långhelger brukar många ändå kika in så det kändes kul att bloggen kunde uppdateras utan att jag behövde fundera på det desto mer. :)

   Radera