28 maj 2014

Sommarfest på kommande

Försöker hinna med lite festförberedelser inför lördagens studentkaffe, men när vädret är som det är, så är motivationen inte riktigt på topp. Jag menar, det är ju nästan samma utetemperatur som kring julen!! Inte kul alls och det där med att plantera ut sommarblommor och fixa fint känns avlägset. kaminen är igång, för efter hundpromenaden var fingrarna som istappar.  Nå, de har lovat att det ska bli varmare till lördag och det får det tammesjutton lov att bli.Yritän tehdä juhlavalmisteluja lauantain yo-juhliin mutta kun sää on mitä se on, on motivaatiokin vähän hukassa. Jos tarkkaan ajattelee, meidän lämpötila on lähellä sitä mitä joulun tienoilla oli!! Nytkin on takassa tuli sillä koiralenkin jälkeen oli sormet ihan jäässä. No, ovat lauantaiksi luvanneet lämpimämpää säätä ja toivotaan nyt todellakin että pitäisi paikkansa!!

9 kommentarer:

 1. Ja nu är det isande vindar! Men här har solen visat sig ändå och relativt gott i solen på eftermiddagen. Det värsta är att man hann vänja sig lite vid sommarvärme, grillning på altanen och kaffe i trädgården. Men vi får tro att det kommer igen, helst till lördag då. :)

  SvaraRadera
 2. Brr, säger jag också! Galen temperaturskillnad minsann* Överväger at gräva fram yllesockorna för inomhusbruk! Grattis, grattis till din student - måste vara härlig känsla & minsann ett kalas/partaj att fixa! Det är väl bara en gång man blir student så :) Lycka till med förberedelserna fastän vädret inte är just nu så varmt - vi hoppas på sommar till lördag! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fru Z! Känns fint- jag är stoltaste mamman in byn ;)
   Kram till dig också!

   Radera
 3. Så kul och tacksamt att ordna fest i dessa tider med alla vackra blommor, men kylan är inte att leka med! Så otroligt kallt det blev och blåsigt! Hoppas att det vänder till helgen!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Är det rdan studenten? Här i Wales har sommaren börjat komma så smått, men idag är det kallt. Vill ha sol och värme nu!

  SvaraRadera
 5. Toivottavasti se aurinko jo taas löytää tiensä takasin. Kivoja juhlia jokatapauksessa!

  SvaraRadera
 6. Onnea teidän juhliin ja toivottaan että jo kohta lämpenisi! Tänään vaikutti jo lupaavalta, mutta tosi kova kylmä tuuli kyllä pilaa kaiken ;) Oli muuten ihanat kuvat Unelmien Talo&Koti lehdessä, illalla nukkumaan mennessä sitä luin <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos Susanna, jotenkin sama fiilis siinä talossa kuin teidänkin talossa.

   Radera