9 maj 2014

Tv-rummet

Vi är jättenöjda med vårt tv rum- det har säkert inte blivit oklart. Vi trivs också jättebra med att sova i övre våningen.
I tv- rummet ska jag bara köpa ramar i kvadratform till de där tavlorna, och så ska tv-möbeln målas. Sen så sen  är jag nöjd! Jag har bara inte kommit på någon färg ännu..


                                              tavelbelysning: IKEA

Imorgon (lördag 10.5)  kommer jag att föreläsa om inredningsfotografering på ett fotoseminarie i Pargas. Seminariet ordnas av den nygrundade fotoföreningen Apertura. Det finns en hel del annat intressant på programmet också, så välkommen, om du är fotointresserad! Du kan också skriva dig som medlem i föreningen för under våren kommer en hel del annat roligt program! Mera info om seminariet och om föreningen hittar du HÄR.Olemme tosi tyytyväisiä tv-huoneeseen ja ollaan nukuttu uudessa makkarissa yläkerrassa todella hyvin. Onnistunut muutoprojekti siis.  Minun pitää vain ostaa neliön muotoiset kehykset noille postikorteille tv-huoneessa niin sitten olen tyytyväinen. Ja, ai niin, tv taso pitää maalata myös. En vain ole osannut vielä päättää väristä .


8 kommentarer:

 1. Det ser jätteskönt och inbjudande ut i ert TV-rum och att sova på övervåningen skulle i alla fall JAG tycka vore det optimala! Lycka till med föreläsningen!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. En ihmettele, että viihdytte. Huone on niin kaunis ja viihtyisä! <3

  SvaraRadera
 3. Ursäkta, här kommer ett inlägg från en tavelhängarnörd :-) Take it or leave it hi, hi! Varför inte behålla ramarna? Gör nya passepartouter med "klassiska" mått bara, är mitt förslag. D.v.s. mer passepartout nertill än upptill. I det här fallet behöver nog sidorna vara bredare än vad de är nu också. Hoppas du förstår hur jag menar! Tror det blir mer harmoniskt än två kvadratformade ramar. Skulle även sänka den stora tavlan ca: en och en halv dm så den får mer "kontakt" med soffan och låta den understa av de små tavlorna ha samma nedre nivå som den stora. Gärna lite mindre avstånd mellan de små också. Jättesnygg färg på väggarna och mysig känsla i rummet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej på dig tavelnörden! Tack för dina jättefina tips! Ska definitivt försöka åtgärda saken enligt dina goda råd. Tack!

   Radera
 4. Snyggt! :)

  Var har du hittat den stora glasflaskan?

  Ha ett härligt veckolsut! Vi ses nästa vecka! <3

  SvaraRadera
 5. Så mysigt! Nu får jag försöka få ut den mus-ätna korken på min gamla damejeanne så jag kan ha den inne... så himla snyggt!
  kram elsamarianne

  SvaraRadera