25 juni 2014

Selpy- en kul liten manick

Får jag presentera- Canon Selphy CP910!  En liten smått beroendeframkallande manick som fångade mitt intresse.

Jag får ibland det roliga nöjet att prova en del av Canons produkter och det tycker jag ju är underhållande förstås. Nu var det min tur att få testa lilla Selpy, en skojig liten maskin som skriver ut foton.
Det praktiska med Selpy är, att den är liten och behändig, och så har den Wi-Fi. jag tycker det fungerar suveränt!
Jag hade en del bilder på Dropbox, laddade dem ner till min telefon (alternativt ipad) och så kopplade jag ihop telfonen med Selphyn och vips skrev den ut mina bilder! Busenkelt!  Selphyn kan också läsa ditt SD-minneskort direkt, eller så kan du använda din vanliga dator. Det är faktiskt praktiskt!!



Lade mina glasögon brevid apparaten  för att du ska kunna se hur liten den är.

Sådär i övrigt var jag kanske inte riktigt nöjd med färgerna (men jag är säkert mer kräsen än andra). Tycker de blev lite urlakade, men för övrigt är det här en apparat som kanske skulle kunna få oss att skriva ut bilder lite oftare. Åtminstone upplever jag att det blir allt för sällan.






Saanko esitellä- Canon Selphy CP910! Lievää riippuvuutta aiheuttava ihana pikku vekotin!
Saan aina välillä lainata Canonilta erilaisia tuotteita ja sehän on ihan mielenkiintoista. Nyt vuoro osui Selphyyn, pieni tulostin jolla voi kotona tulostaa omia kuviaan. ( Ensimmäisessä kuvassa laitoin silmälasit koneen viereen, kokovertailua varten) Selphyssä on kivaa se, että se on pieni ja näppäärä ja siinä on Wi-Fi. Yhteys  toimi loistavasti!
Latasin kuvia Dropboxista ipone- puhelimeeni (ja ipadille), kytkin koneet toisiinsa wifillä ja sieltä ne kuvat sitten tulostuivat tosi näppärästi. Todella kätevää!
Selphystä voit myös tulostaa kuvat suoraan SD-muistikortilta, tai omalta tietokoneeltasi. Hurjan näppärää!


Värien toistoon en ollut oikein tyytyväinen, mutta olen varmasti vaativampaa sorttia. Minusta ne olivat aika haaleat, mutta noin muuten uskon että tämä on oiva apu niille jotka eivät oikein muuten saa kuvia tulostettua. Itseni mukaanlukien...

5 kommentarer:

  1. Varmasti näppärä vehje...mulle ei vain sano mitää Wi-Fi...enkä osaa kyllä ladata kuviakaan iponeen ....muutenkin olen ihan oman onneni varassa tuon älupuhelimen kanssa...kukahan opettas...huok:(

    SvaraRadera
    Svar
    1. Langaton yhteyshän se wi-fi on ja kyllä näitä ihan leikkimällä oppii. Minulla tietysti työn kautta tulee opittua mutta pitää myös olla utelias ja ottaa selvää, testailla ja kikkailla niin kyllä se siitä. :)

      Radera
  2. Otroligt vilka grejer det finns! Tekniken fullständigt rusar ju fram! Den här var ju väldigt praktisk och verkar ganska lättanvänd! Bra att den är liten!
    Kram
    Lisa

    SvaraRadera
  3. Allt också..en beroendeframkallande liten manick är den säkert.

    SvaraRadera
  4. Näyttää kätevältä! :)
    Itse en oikein osaa vielä käyttää meidän tulostinta (Canon pro9500 markII). Pistän miehen aina hommiin, kun pitää valita oikeat profiilit papereille ym. Tulostusjälki on kyllä loistavaa ja tulostimella voi tulostaa jopa canvas kankaalle. :)

    SvaraRadera