23 mars 2008

En vanesak

Ögat vill inte alltid vänja sig vid förändringar. Så känns det nu i alla fall. Köket ser annorlunda ut utan luckor och jag vill bara inte vänja mig. Jag hoppas verkligen att vi får luckorna vridna tillbaks eller att min man tillverkar nya, för just nu känns det nog som att jag saknar dem. Jag har försökt ordna snyggt på hyllorna och är ganska nöjd med det, men ändå...
Olika livsmedel i glasburkar kan vara vackra att se på nog.

Jag vet inte varför jag inte vänjer mig. Jag bara velar hit och dit. Gubben tycker det är bra såhär, men kanske han bara inte skulle orka fixa till det, han har så mycket på gång just nu så köksluckorna står inte högst på prioritetslistan kan jag tro.

Du får gärna komma med en kommentar. Hur det såg ut tidigare hittar du längst ner på min blogg, ifall du inte vet vad du ska jämföra med. Vad tycker du?

P.S Jag har förresten börjat märka mina inlägg med etiketter, så du lättare ska kunna söka upp gammalt material. Listan finns i högra spalten på min sida, ganska långt ner.

19 kommentarer:

 1. Tycker det ser mysigt och trevligt ut!! Har ju själv också öppna hyllor i köket och tycker det är jättepraktiskt. Ibland måste man vänja sej ett tag...:O) Fortsatt glad påskhelg. Kram Mia

  SvaraRadera
 2. I love the glass jars! Very, very beautifull.

  Have a happy Easter time!

  SvaraRadera
 3. Det där sku va nått för mej, lyckas alltid lämna luckorna öppna..

  nemen seriöst, ja tycker d ser fint ut, jättemysigt..om du bara orkar ha bra ordning så tycker ja du ska låta d va! :

  SvaraRadera
 4. jag är lite splittrad, för visst tycker jag att det är snyggt så där, men jag är ju alltid lite praktisk o tänker på att du blir tvungen att torka damm oftare om du har öppna hyllor. o så är/var ju luckorna så snygga i sig!

  SvaraRadera
 5. Hallo! :) jeg syns det så kjempefint ut uten dørene..:) det gir mye mer personlighet til kjøkkenet ditt! og syns det er helt nydelig med glasskrukkene og alle de fine tingene i hyllen! syns det er kjempefint med åpne hyller så man kan vise frem det fine man har!

  PS: du har en kjempefin blogg!
  jeg linker deg jeg, hvis det er greit?

  SvaraRadera
 6. Gillar öppna hyllor, och fina burkar gör ju inte saken sämre ;)
  /ruffa

  SvaraRadera
 7. tycker det ser jätte trevligt ut!!!

  Fian burkar du använder till förvaring..

  ha det gott!!
  kram anna

  SvaraRadera
 8. Jag gillar öppna hyllor och tycker det är jättefint!
  Du har så fina burkar där!
  Jag är också en sån som velar och inte riktigt vet hur jag ska ha det ibland, så jag förstår hur det känns...Men om du har sådär en tid nu så får du ju se sen om du vill ha tillbaka dörrarna eller inte.

  SvaraRadera
 9. Jamen det är ju bara så, du är fantastisk, såå himla läckert kök! Med el utan luckor, så snyggt detta var alltså, så lantligt och så fint med alla burkar! Fy va avundsjuk jag blir... fortsatt skön påsk! Mari.

  SvaraRadera
 10. Tycker det ser mysigt ut med burkarna, verkligen!
  Men om jag fick välja helt utan att behöva ta några omständigheter i beaktande, ja då skulle det bli med dörrar.
  Ha en skön avslutning på påskhelgen!

  SvaraRadera
 11. Jag tycker det är fint både ock, men föredrar nog själv skåpsluckor...med tonåringar i huset som inte är så insatta vilken ordning det ska vara i skåp och lådor, närmare bestämt...hur mamma vill att det ska vara..så skulle det se rätt kaotiskt ut med öppna hyllor i vårt hushåll. Men det problemet har nog inte ni :-)
  Glasburkarna är jättefina och praktiskt som förvaring. Vill oxå ha såna men har inte kommit till skott...än.

  Ha en ljuvlig dag!

  Kram Anne

  SvaraRadera
 12. Hej1

  Nej man kan inte ha allt och själv tänke jag försöka göra mig av med sådant jag inte använder...tar bara plats.....

  Ser bra ut tycker jag med öppna skåp eller inte....dina fina burkar pryder hyllorna så vackert....

  HA´det så gott!
  Miamaria

  SvaraRadera
 13. Jag tycker det är så snyggt med öppna hyllor så där..kanske för att jag inte får ha det för min sambo..han gillar det inte..jag tycker det är sååå snyggt !!
  Ha det så bra Kram Anette

  SvaraRadera
 14. Så fine bilder av ditt hjem. Jeg blir så inspirert:)

  SvaraRadera
 15. Nätti keittiö sinulla. Onko nuo kaapin ovet harmaat vai siniseen taittuvat? Joka tapauksessa kivan näköistä.

  SvaraRadera
 16. Jag gillar era fina köksskåpsdörrar! Dina fina burkar och annat porslin är nog fina men jag skulle sätta tillbaks dörrarna!

  SvaraRadera
 17. Ja, det var svårt..... du har ju verkligen gjort det fint med alla glasburkarna.....!!!!men, jag "velar" lite....vet inte vad det beror på men kanske är det att luckorna är borttagna...alltså, känslan hade kanske varit annorlunda om det var byggt som hyllor. nu är det kanske ett skåp utan luckor.... ja, det är svårt men själv skulle jag nog välja att ha luckor. Ska i alla fall bli spännande att se hur du väljer till slut, och man vänjer ju sig vid förändringarna vart efter!
  Ha det bra!
  Kramar fr C

  SvaraRadera
 18. Tycker det ser mysigt ut med glasburkarna! Fast visst är det allra finast med dörrar, och mer praktiskt ur städ- och ordningssynpunkt. Men tycker gott ni kan ha det så där tills ni får dörrarna fixade.

  SvaraRadera
 19. Jättefint! Men ett litet tips från mig är att det är lugnare för ögat om det inte bara är ordning utan också inte för många (onödiga)färger. Lagom med intryck är alltid bäst, eller hur? Ett hett tips är tex att de oranga gummipackningarna i glasburkarna kan man byta ut mot vita! Överskottbolaget har för några tior. Jättehärlig blogg du har!
  Kram Titti

  SvaraRadera