5 november 2012

Glöggsäsongen öppnad

Igår startade vi glöggsäsongen. Vi började med denna, men blev rätt så besvikna, när den var så vansinnigt söt (eller så har vi verkligen lyckats med vår sockeravvänjning). Fikonsmaken kom inte heller fram så tydligt så nej, detta var ingen större favorit.
Eilen potkaistiin glögisesonki alkuun. Aloitettiin tästä, mutta kyllä se oli mahdottoman makea. (tai sitten ollaankin onnistuttu vieroittamaan itsemme sokerihimosta) Viikunan makua jäin todellakin kaipaamaan joten ei tämä ainakaan mikään hitti ollut meille.


9 kommentarer:

 1. Det är så. Man vänjer sig av med sockret. Inte alls lika gott när det är sött längre. Njuter mer av syrliga saker faktiskt...
  Lite synd på glöggen, kanske, men bra för kroppen och hjärtat...
  Imorgon ska jag ta prover för att se hur mina värden ändrats på de här fem månaderna som jag ändrat kost o motion. Ska bli hur spännande som helst. Vad vi är duktiga!
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 2. Här har vi också haft glöggpremiär. Strongt av dig att byta livsstil och gå ner i vikt (och ändå kunna unna sig att äta gott).
  Finfina julreportage du gjort också! Det är så roligt att öppna en inreningstidning och se ett av dina reportage.

  Kram, Nicole

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Pröva vitglögg den är inte lika söt.

  SvaraRadera
 4. Har bara provat gamla vanliga blossas glögg, men tror att maken köpt hem årets glögg i vit flaska med orientaliska aromer.. Spännande. Vilka gulliga glöggmuggar du har. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 5. Mys med glögg! Den här sorten har jag inte provat. Får se vad det blir för favoriter iår.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Glögg = jul för mig. Försöker dra ut på tiden så inte julen kommer för fort, men det är alltid kul att pröva på nya sorter.
  Kram sabina

  SvaraRadera
 7. Fina bilder! Öppnade en traditionell blossa i helgen. Ska nog testa denna också utan alltför höga förväntningar :) När vi vande oss av med sött smakade tom rödvinet socker...

  SvaraRadera