9 november 2012

Vintrinskåpets nya kläder

För flera veeckor sedan fick jag en ide´, som bara tog ett tag att förverkliga, då utbudet av presentpapper är väldigt  begränsat här på ön. Det cirklar mest kring Hellokitty och Turtles och sånt, ja ni vet. Igår besökte jag ju ändå stan, för att inhandla nytt arbetsbord, och då rusade jag in på Tiimari för att rota bland deras papper.
På kvällen, 1½ rulle papper, en halv taperulle (dubbelsidig) och en halv timme senare var jag klar!

Monta viikkoa sitten sain idean, jonka toteutus kuitenkin osoittautui hankalaksi, johtuen tämän saaren melko suppeasta lahjapaperivalikoimasta. Täältä löytyy lähinnä Hello Kittyä, Ninja Turtlesia sun muuta. No, eilen kun kävin kaupungissa hakemassa uuden työpöydän, juoksin myös Tiimariin hetkeksi penkomaan niiden paperivalikoimia läpi.
Illalla, 1½ paperirullan, puolikkaan teippirullan (kaksipuolinen) ja puolen tunnin ajankulutuksen jälkeen olin valmis!
8 kommentarer:

 1. Åh såå smart! Jag som satt i köket för nån dag sen och tittade på MITT överfulla vitrinskåp och tyckte att det såg så rörigt ut med alla saker som syns genom glaset. Började fundera på nåt system med tyg men det här är ju MYCKET bättre. Tack för tipset!
  M

  SvaraRadera
 2. Så jättesnyggt det blev och så praktiskt att kunna dölja allt som finns i skåpet!
  Ha en fin helg!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Snyggt! Min mormor har gjort nästan lika med sin pappas gamla polisskåp, men med självhäftande plastfilm. Man får hoppas att det lossnar för den är inte särskilt snygg...

  SvaraRadera
 4. Snyggt!! Bra jobbat! Trevlig helg!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. men du vad snyggt det blev. och vilket bra tips till skåp. jag har ett vitrinskåp i köket där har jag klätt dörrarna med transparent tyg. man ser igenom om man tittar noga, men om man tittar "vanligt" så ser man en dörr med blommönster. riktigt bra faktiskt och då slipper man se den röra som kan uppstå därinne ibland hihi

  ha en bra dag
  kram ELLINOR

  SvaraRadera
 6. Jättesnyggt! Och enkelt (om man har grejor allså). Här ute på ön har vi nästan +6, nästan vindstilla och jag är så glad att snön håller sig borta ett tag till... har inte hunnit fixa bra skor för hala vägar ännu.
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 7. Tosi hyvä idea ja siitä tuli niin kaunis! Ja sinulla on jo joitakin "joulu" valoja esillä, nyt minäkin kyllä laitan vaikka tuo mies sanoisi mitä, hih!

  SvaraRadera
 8. Snyggt! Och det gamla skrivbordet med bollfötterna är jag lite kär i...

  SvaraRadera