13 november 2012

Liten...

Dagarna rusar iväg nu, och det är svårt att hinna med bloggen. Så är det ibland, och det går i vågor. Jag har inte hunnit fota det jag tänkt, utan istället varit sysselsatt av jobb och skola om vartannat.
Högar av bilder väntar på redigering så jag tänkte jag delar med mig nåt sånt nu, när jag ändå är igång. Tids nog hinner jag...         väl?  :)
Här en söt liten bebba att snusa på. Hans mamma väntar på bilder, och det ska hon få!Päivät vierivät pikavauhtia eikä  blogille tunnu olevan aikaa. Tämä menee ikään kuin sykleissä, kohta on taas enemmän aikaa, mutta nyt on ollut paljon kuvaamista, kuvienkäsittelyä ja myös koulua. 
Iso kasa kuvia odottaakin vielä käsittelyä joten siitä vähän maistiaisia. Tämänkin tuoksuvan pikku söpöliinin äiti odottaa  kuviaan.  Aivan pian on valmista!

10 kommentarer:

 1. Ja, dagarna fylls av jobb, jobb och jobb så man hinner inte med så mycket annat - nå, lite hushållsarbete också. Jag känner mig inte alls pigg just nu när det är så förbaskat mörkt hela tiden...

  Kämpa på i novemberrusket!

  Kram
  Sari från Puumuli

  SvaraRadera
 2. Men du gode tid, vilket underbart porträtt!
  Hon kommer att bli lycklig, den mamman!
  Hoppas du får en fortsatt fin vecka, Kamomilla.
  Kram till dig!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Oi va söt hano/hon är..

  SvaraRadera
 4. Den mamman är redan lycklig! Och pojken är söt! Och bilderna jag sett hittills är superfina. Och så är jag glad att jag bytte blus innan den här togs!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt sant, det var ett bra drag :).

   Och han har förresten världens sötaste fötter också

   Radera
 5. Vilken liten goding! Och vilket ansiktsuttryck! Härlig bild. Lycklig mor till den...
  Dagarna går så fort nu, och jag har tappat farten lite när det gäller att göra klart i lägenheten. Fortfarande några få lådor ouppackade. Sånt som jag verkligen undrar varförihelafriden jag tog med...Kanske kör jag tillbaks sk*ten...hihi
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 6. Helt underbar bild! En av dina bästa tycker jag :)

  SvaraRadera
 7. So beautiful so lovly.have a nice Time best wishesfrom Germany Nina von Misch masch

  SvaraRadera
 8. Denna bilden är ju helt underbar....en sån ny liten människa!♥

  SvaraRadera