2 februari 2014

Betjänten

Jag fyndade en klädbetjänt på återvinningscentralen. ( det är alltså den där som det hänger en blazer på- inte den vita saken som sitter brevid och ser viktig ut) En jätte praktisk mojäng som jag saknat länge. Vi har ju inte utrymme för någon stol i sovrummet, så det där med klädförvaring över natten har varit ett problem. Den här ska jag nog måla, bara jag har möjlighet att smyga ut och göra det. Tänkte spraymåla, men så som det nu är, så blåser det snålblåst eller snöar varje dag.Eller så är det apakallt.

Och den där hunden hej... vilken linslus. Alltid ska han tråma sig med.Löysin vaaterengin kierrätyskeskuksesta. Tosi hyvä löytö, nämä ovat nimittäin kätsyjä. Meille ei makkariin mahdu edes tuoli jolle heittää vaatteet yöksi. Nyt ongelma on ratkaistu. Ajattelin vaan spraymaalata ensin, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty. Ulkona joko tuulee tai sataa lunta, tai sitten on ihan sikakylmä.
Ja sitten tuo koira hei. Aina se änkee kuvaan. Varsinainen linssilude!

7 kommentarer:

 1. Mulla taitaa olla melkolailla samanlainen...se oli ruskea,mutta sudin huolimattomasti sen valkoisella...tuli sellainen kulahtanu vanha....makkarissa meilläkin majailee:)

  SvaraRadera
 2. Snygg, det var nog en tur för jag har aldrig sett på mina loppis/kierrätysrundor en liknande. Vi borde ha en i varje rum..

  SvaraRadera
 3. Påminner väldigt mycket om min betjänt, väldigt bra att ha tycker jag...min är numera svart :-)
  http://henna1969.blogspot.se/2012/09/betjanten-och-hallen.html

  SvaraRadera
 4. Tänkte först att det var hunden som var betjänten ;) Fint fynd!

  SvaraRadera
 5. Vilken jättesmart grej detta är och vilken tur att du hittade den!
  Ja, den lille linslusen är verkligen söt och gör sej ju väldigt bra på bild!
  Ha en fin start på veckan!
  kram
  Lisa

  SvaraRadera
 6. Vilket bra och fint fynd!
  Kram Anna

  SvaraRadera