29 oktober 2014

Vackert, ack så vackert hem

Höu höu höu, det skulle ju inte talas jul här, men vad gör man när de första reportagen kommer ut?
Hörni, tjoppa nu ut och handla, för i Hus & Hem får ni njuta av ett alldeles underbart hem!! Här är allt perfekt ända ut i minsta detalj.
 Nu är det nog så hörni att det nog bara är att följa med strömmen nu. Jul blir det vare sig man vill eller inte :) Egentligen är det ju inte fel med dessa tidningar nu redan, för ska man hinna inspireras till eget pyssel och pynt så ska det vara nu.

IHANA JOULUKOTI
Höu höu höu!! Eihän tässä vielä pitänyt joulusta höpistä, mutta minkäs teet kun ensimmäiset joulujutut ilmestyvät lehtiin?? Nyt uusimmassa Hus & Hem lehdessä aivan sairaan ihana koti (anteeksi ilmaisu)  Kyllä tää nyt tästä lähtee kohti joulua kuulkaas!

Oikeastaan tässä joulun aikaistamisessa ei ole mitään vikaa, sillä ajoissahan inspistä kaikenlaiseen askarteluun ja koristeluun on haettava, jotta ehtii sitten mukaan varsinaiseen rumbaan :)


12 kommentarer:

 1. Camilla: kaunis, hurmaava on jouluinen koti, vaan huikeat ovat kuvatkin! Onnea hienosta lehtiutusta! Huippua! Osaat niin vangita tunnelman joka huoneessa. Tunnelmaa ja pikkuhiljaa odotusta tuohon alkavaan juhla-aikaan! terkuin, Hanna

  SvaraRadera
 2. Ihastuttavat kuvat ja seesteinen tunnelma luotu tähän kuvaamaasi kotiin. Hienoa, että saat töitäsi myös Ruotsin puolelle. Onnittelut!

  SvaraRadera
 3. Jee... vitsit, kun meillä näyttää olevan siistiä... Näkisitpä nyt nuo kaikki muuttolaatikot olkkarin nurkissa:))

  SvaraRadera
 4. No aikamoisen ihana koti oli kyllä Hus&Hemin suomalaisen vastinkappaleen viimeisimmässä numerossakin ;-) Siis Camillan oma, jos joku ei vielä ole sitä bongannut...

  Mutta jouluhössötykseen mä en kyllä lähde mukaan. Itse pitelen vain syksystä kiinni kynsin hampain niin pitkälle kuin mahdollista :-) Toistaiseksi sujuu hyvin :-) Ei onneksi lähteneet jouluilemaan kaikki lehdetkään, samana päivänä kolahti postilaatikkoon kolme sisustuslehteä, joista Talo&Koti oli ainoa, joka oli jo lähtenyt joululinjalle.

  SvaraRadera
 5. Ljuvliga detaljer och jätte fina bilder. Ni är mitt favorit team! Trevlig helg :)

  SvaraRadera
 6. Oih, Friidun kotona on aina niin ihanan seesteinen tunnelma :-)

  SvaraRadera
 7. Verkligen vackert hem!!!

  kram Sabina

  SvaraRadera
 8. Ja det kan jag tro att du tycker, Sabina, det går nog i din stil och är otroligt fint!

  SvaraRadera