10 mars 2015

Fullt av tomhet

Det är flera veckor till flytten men det ser redan ut såhär i Villa Kamomilla. Grejen är ju den, att så fort vi får nycklarna någonstans i början eller mitten av april så ska vi ytrenovera,  och då finns det inte tid för att packa: Bäst att vara klar då, och det sista går nog fort. Rätt så lite man behöver i sitt dagliga liv egentligen.
TYHJÄÄ TÄYNNÄ
Muuttoon on vielä viikkoja mutta Villa Kamomillassa kaapit tyhjenevät vauhdilla. Asiahan on niin, että kun josssain siinä huhtikuun ensimmäisillä viikoilla saadaan avaimet, niin alkaa pintaremppa ja silloin ei juurikaan ehdita pakkailla muuttolaatikoita. Sen takia on parasta olla valmista ja loput tavarat menevätkin sitten kätevästi. Loppujen lopuksi päivittäiseen elämään tarvitaan aika vähän tavaroita.

5 kommentarer:

 1. Jotenkin niin haikeeta ja surullista nähdä niin kaunis Lilla Kamomillas Villa tyhjillään, mutta tiedän että uudesta kodista tulee yhtä kaunis ja tunnelmallinen. Koti isolla <3!

  SvaraRadera
 2. Haikeeta mutta hyvällä mielellä ollaan!

  SvaraRadera
 3. Vanhasta jää ihanat muistot ja uudessa luodaan uusia ♥ Tuo on niin totta, miten vähällä sitä oikeasti pärjääkään ...
  Aurinkoa muutto- ja remppahommiin!

  SvaraRadera
 4. Kuinka sen sitten aina arjessa unohtaakaan, miten vähällä tulisi toimeen. Olis se niiiiin helppoa. Pikkuhiljaa vaan kertyy hyvistä päätöksistä huolimatta.
  Onhan se niinkin, että elämä on sarja luopumisia. Isompia tai pienempiä. Aika ei pysähdy, eikä mikään ole pysyvää, paitsi muutos.

  SvaraRadera