1 februari 2015

Allt är guld som glimmar

Ibland är jag så lätt att påverka att jag nästan skäms. Jag menar det här med guldtrenden.. jag måste ju testa hur det ser ut. Och så blev jag fast. Att sätta en sprayfärgsburk i min hand- ja då kan vad som helst hända. jag tycker det blev riktigt snyggt i varje fall, och sist och slutligen är ju det här såna små utbytbara detaljer som kommer och går. Buddhan fyndade jag för en tassigt liten slant, och den var i vitt porslin som jag sen förstås målade. Alldeles tydligt fylls jag redan av vårlängtan, när pastellerna också kommer smygande.KULTAA!!
Joskus olen niin helposti vietävissä että hävettää... Siis tarkoitan tätä kultaväritrendiä- Piti vain kokeilla ja siihen mä hurahdin!  Suhumaali on vaarallista, siihen jää koukkuun, ja sitten voi mitä tapahtua. Olen lopputulokseen kuitenkin todella tyytyväinen ja loppujen lopuksi nämähän ovat sellaisia pikku detskuja joita on helppo muunnella ja vaihtaa oman mielen mukaan. Pieni Buddhapatsas oli valkoista posliinia mutta maalasin tietysti myös sen. Jonkun hassun euron maksoin siitä, en enempää. Ihan selvästi on jo kevätkaipuuta rinnassa kun apstellitkin tekevät tuloaan.


8 kommentarer:

 1. Bra blänk i ditt guldsprej. Mitt är inte alls lika glansigt. Vad är det för märke på ditt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Maston! Bilfärg- dubbelt dyrare men värt sitt pris!!

   Radera
 2. Jag har kopparfärg av det märket. Måste nog köpa guld också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Korken är sådär riktigt guldigt blank, inte mattguld.

   Radera
 3. No mutta noistahan tuli tosi kivat. Maalaamalla saa niin helposti pientä uutta ilmettä. Kertoisitko vielä mitä suihkutettavaa maalia käytät, kun lopputulokset ovat sinulla aina niin tasaisia pinnaltaan. Olet tainnut siitä joskus aiemminkin mainita, mutta en nyt löydä sitä postaustasi. terkuin Riitta nuppuhome-blogista. By the way, sytyttämäsi valokuvausinnostus on säilynyt ja omasta mielestäni valokuvat blogissani ovat huimasti parantuneet ja tykkään vähän pelata myös kuvankäsittelyllä ... mitä mieltä olet, jos ehdit vilkaista ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Moi! Käytin Maston merkkistä automaalia Tokmannista. Pitää olla se purkki jossa kiiltäväpintaista kultaa korkissa, ei mattaa. Maksoi aika paljon suhteessa tavallisiin (jotain 12e) mutta on todella peittäävää ja riitoisaa. käytän vielä spraypurkkiin sellaista laukasinkahvaa joka antaa tasaisemman suhutuksen kuin oma sormi. Niitä saa samasta paikasta kuin värejäkin.

   Radera
 4. jag har lite himo på svart och guld och malakit just nu! så jag gillar!

  SvaraRadera
 5. Skitsnyggt! Jag har också tänkt spraymåla lite krukor och vad jag kan hitta på :) Men med KOPPARfärg, som jag är helt galen i just nu.

  SvaraRadera