10 februari 2015

Drippdropp

Hoj! Det känns som vår i luften. Plusgrader och flugor som väcks av solen... takdropp och solsken, och den där smutsen som syns i fönstren. Dammråttorna springer omkring för jag har verkligen inte hunnit städa eller plocka på den senaste tiden och nu syns det... Nå, men ibland prioriterar man en sak, ibland en annan.


DRIPDROP
Hoi! Nyt on kevättä ilmassa! Plussa asteita ja auringon säteiden herättämien kärpästen surinaa.. lumi sulaa katoilta drip drop ja aurinko paljastaa että ikkunoita ei ole vähään aikaan pesty.  Pölypallerot juoksevat kilpaa ja koti näyttää kyllä siltä ettei täällä todellakaan ole vähään aikaan järjestelty asioita. Noh, kyllä vielä ehtii. joskus pitää laittaa asiat tärkeysjärjestykseen.

4 kommentarer:

 1. Those little lamp garland is so cute!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  SvaraRadera
 2. Tänään oli tosiaan jo iso aavistus kevättä ilmassa. Linnutkin lauloivat oikein kunnon kuorossa. Ihanaa! Pakko oli jossain vaiheessa päivää kaivaa imuri kaapista kun aurinko paljasti koko villakoirakennelimme ;)

  SvaraRadera
 3. Hei, ihastelen täällä kuviasi, myös kuvat Unelmien talo&koti jutussa, tyttäreni kodista, olivat upeat ja juttu tosi lämmin. Tuo etusivun banneri kuvasi on muuten niin satumainen! Mukavaa viikon jatkoa!
  XX

  SvaraRadera
 4. Kirja taustalla ei olekaan ennen sattunut silmääni. Täytyy laittaa etsintälistalle. ;)

  SvaraRadera