1 april 2011

Blå blå himmel...men ack denna snö

Igår var det så otroligt vackert kring vår skola så jag måste fotografera lite på pausen mellan föreläsningarna. Egentligen är vi alla rätt så utleda på att fota på skolområdet men nu var det ju bara så att man inte kunde låta bli...För det mesta smyger det fotografer omkring i buskarna, så det är svårt att få ett foto utan att det står nån med kameran i högsta hugg och smått i vägen ;) Men det är väl en del av charmen. P.S du kan förstora bilden med ett "klick"  :)

Ha en skön helg- Kamomilla

Koulun alueella oli eilen niin kaunista että oli ihan pakko kuvata, vaikka tuohon ympäristöön ehti talvella jo kyllästyä... Kuviin tarttuu yleensä myös muita kuvaajia, sitä on vaikea välttää kun kerran valokuvausta täällä opiskellaan! Aina joku hiipii jossain, parhaimman Harjattulakuvan toivossa ;)
Mukavaa viikonloppua! Kamomilla
P.S Voit suurentaa kuvaa- Klik. :)

12 kommentarer:

 1. Härligt "luftig" bild, man riktigt känner hur högt högt uppe den underbart blåa himlen är! Mycket av snön har också försvunnit ser det ut som! Och denna solsken som vi får njuta av då och då, toppen!

  SvaraRadera
 2. Så vackert! Vi har haft fint väder i veckan men nu när det närmar sig helg är det mulet och trist!...Ha en trevlig helg! Kram :)

  SvaraRadera
 3. Upeat puut!

  Katsoin ensin, että ovatko nämä kuvat Annalan kartanolta Hesasta, mutta eivät ne taida olla...Sen läheisessä opinahjossa kun itse olin kuvausta opiskelemassa.

  Mukavat viikonloput!

  SvaraRadera
 4. Underbart vackert,förstår att det måste vara inspirerande att gå i en så vacker skola,med den omgivningen.Just nu är här mulet, och jag kan lite längta tillbaka till det gnistrande vita.Bara solen visar sig känns det nog bättre

  SvaraRadera
 5. Fin blå färg på himlen. Gjorde sig snyggt mot träden
  Ha en trevlig

  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. eilen oli kaunis aamu, ajan töihin kymijoen vartta pitkin ja puut oli huurussa ja kimaltelivat auringossa, joki höyrysi ja joutsenet uiskentelivat..harmittaa vieläkin kun en pysähtynyt ottamaan kuvia vaikka kamera oli mukana..

  SvaraRadera
 7. Oj vad jag avundas dej som får lära dej så mycket om fotografering.. Hoppas att hitta någon bra kurs i det...
  Kanske du kunde dra någon sommarkurs i fotografering !
  Ha ett riktigt skönt veckoslut !
  kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 8. Visst är det vackert på bild, men nu vill jag nog ha plask och vått och vår:)

  SvaraRadera
 9. Träden ser mycket vackra ut mot den blå himlen, vackert!

  Ha en skön helg!

  Kram
  Sari från Puumuli

  SvaraRadera
 10. Vilken härlig bild! Såg himlen verkligen ut så där eller är det första april? : )

  SvaraRadera
 11. Så vackert ! Ni verkar ha fin miljö kring er skola.

  SvaraRadera
 12. Oi miten kaunis kuva!!! Ps. tervetuloa osallistumaan arvontaan blogissani!

  SvaraRadera