10 april 2011

Tack för era hälsningar! Jag mår bättre nu. Jag tycker en förkylning alltid är värst just när den bryter ut- när halsen känns skinnflådd och det svider som attan när man nyser. Nu känner jag mig okej, men visst har jag tagit det jättelugnt nu under helgen.
För någon vecka sedan, när jag rusade runt med sprayburken och undrade hur jag skulle kunna stoppa i tid, så målade en lite minibyrå. Jag klistrade på lite guldpapper med decoupagelack, men nu har pysslet stannat upp. Jag tycker den saknar nåt än, men det blir en annan story..
(och jo, det är vanlig sprayfärg som man kan köpa på biltema)

Kamomilla

Kiitos teille tervehdyksistä- voin jo paremmin! Olen ottanut aika rauhallisesti nyt viikonloppuna ja olo on jo parempi. Minusta flunssan pahin vaihe on alussa, kun se puhkeaa. Kurkku on kuin olisi happoa juonut ja aivastaminen tekee kipeää..
Anyway, tässä maalaamani pikkulipasto. Decoupagelakalla liimasin vielä kultapaperia laatikoiden etuosiin mutta siihen se sitten jäi. Minusta tästä puuttuu se jokin- mutta enköhän minä jotain keksi ... Se on sitten ihan eri stoory!
Kamomilla

11 kommentarer:

 1. Ord o bokstäver på lådorna saknar den!

  SvaraRadera
 2. Oj , det e super roligt att spraymåla. Blev ivrig jag med för ett tag sen. Det ända minuset är ju att det blir lite vitt runt omkring...lyckades försköna vår Playstation lite grann....lite fina prickar...(fast jag skyddade allt mycket väl ).
  Hittade för övrigt samma sprayfärg som Biltema har, hos Tarjoustalo för 1,99 e...(vit matt)

  SvaraRadera
 3. Du ser ut att vara förtjust i turkos i vår! Kom ihåg att visa hurdana de små lådorna blev...

  Kram
  Sari frpn Puumuli

  SvaraRadera
 4. Decoupage är ju så roligt.
  Men det verkar jobbigt om man är förkyld, man får inte nysa för så far papperet iväg och hamnar nån annanstans...

  SvaraRadera
 5. Jättehärlig färg på byrån!
  Skönt om du mår lite bättre! Ja, man känner sej alltid riktigt risig när det bryter ut, men det verkar ju höra våren till - en förkylning som kanske också är en utrensning...!
  Ha en fin vecka och fortsätt krya på dej!
  kram
  Lisa

  SvaraRadera
 6. Skönt att förkylningen är bättre! Tycker också att utbrytningsstadiet är värst..
  Roligt att spraymåla! Går ju så fort! Blir nog fint!

  SvaraRadera
 7. Vilken söt liten byrå :-) VAd skönt för dig att förkylningen börjar lätta. En dum fråga..skall man sandpappra förrän man spraymålar?

  SvaraRadera
 8. Keväinen tervehdys kamomilla!
  Ja paranemisia sinulle...:)))
  pitkästä aikaa tulin tänne lueskelemaan rästiin jääneitä kirjoituksia...:)))
  Lämmöllä Jaana

  SvaraRadera
 9. Vad härligt att du är på bättringsvägen. Sprayfärg är så enkel och snabb att andvända och jag gillar oxå att förnya med deccuopage. Här blev det nya små tavlor till matsalen i förra veckan,
  dock inte i deccuopage den här gången.

  Trist väder här idag, grått och mulet. Men man får ta det som det är:-)
  Massor av kramisar till dej!

  SvaraRadera
 10. Heja heja! Greja på du bara - du kommer garanterat på nåt jättebra! ska bli kul att se hur den blir när den blir färdig!

  SvaraRadera
 11. Hah, det är inte så svårt att färga om lite då med andra ord. Det är just dendär färgen jag har lite i tankarna till vårt gråa gardinlösa sovrum!

  SvaraRadera