21 april 2011

I ärlighetens namn...

ska jag ta ner er på jorden ;) För alla er som så avundas vårt lusthus och växthus, så ska jag än en gång avslöja sanningen om "helheten". (jag har visat förut men nu är det värre) Kolla så det ser ut på vår gårdsplan! Hugget och bökat, halvfärdigt garage och gammal rökugn och fiskrensningsbord som ska flyttas... Här ska väl en vacker dag vara någonsorts gårdsplan, kanske med gräsmatta eller med blomland... Men just nu är det verkligen inte vackert.
Förlåt om jag förstörde din fina illusion om det vackra och underbara Villa Kamomilla.. hihi

Kamomilla

Nyt paljastan kaamean ja ruman totuuden. Olen pihastamme näyttänyt kauhukuvia aikaisemminkin mutta nyt on kaadettu lisää puita ja kyllä näyttää aika järkyttävältä. Puolivalmis autotalli ja pihamaa joka on kaikkea muuta kuin kaunis. Kyllä tähän jonain kauniina päivänä vielä tulee nurmikko ja kukkamaa tai jotain..ehkä marjapensaita? Täytyy vaan kestää... Pyydän anteeksi jos illuusio ihanan kauniista VillaKamomillasta puhkesi.. ;)
Kamomilla

25 kommentarer:

 1. Hej! tack för att du tog dig tid med info om bilden. Det är roligt att kunna ändra ISO bara så där i kameran. Förr fick man byta rulle ...
  Vi diskuterade på kursen just att använda äldre objektiv men det ser ju ut att funka jättebra. Man blir lite bortskämd med autofunktioner även på objektiven nu. Ska börja jobba i RAW men just nu lägger jag mest tid på att scanna gamla negativ. Roligt men mycket tidskrävande. Ha en bra påsk
  Kram elsamarianne

  SvaraRadera
 2. Eikä mittään...Konkreettisuus piristää välillä !
  Ilosta pääsiäistä:)

  SvaraRadera
 3. Mutta sitten,kun piha on valmis,niin kaikki kauheus unohtuu.

  Pääsiäisiloa:)

  SvaraRadera
 4. Ha-ha! Härliga bilder :)

  Precis så där är det ju överallt...är det inte ute så är det inne och vi väljer ju som bekant preciiis det lilla hörn vi för dagen vill visa... ;)

  Heja-heja hälsar jag!

  Annakarin

  SvaraRadera
 5. Ha-ha! Härliga bilder :)

  Precis så där är det ju överallt...är det inte ute så är det inne och vi väljer ju som bekant preciiis det lilla hörn vi för dagen vill visa... ;)

  Heja-heja hälsar jag!

  Annakarin

  SvaraRadera
 6. no hätä, tänk vad fint det blir sen när det en dag är klart!
  glad påsk till er alla!
  kramis

  SvaraRadera
 7. Det är väl en tröst att det även hos Kamomilla kan det vara lite rörigt! Nåväl, du har så mycket vackert som säkert uppväger röran här!
  En GLAD PÅSK önskar jag dej!
  Kram
  LIsa

  SvaraRadera
 8. Ojdå. Det ser ju helt normalt ut... Men växthuset är underbart ändå.

  Ha en fin skärtorsdag!

  Kram
  Sari från Puumuli

  SvaraRadera
 9. Man ska inte alltid berätta allt ;)

  SvaraRadera
 10. Iiiiikkkk..jag kan int se dina bilder :-( Vet ju vilken urbra fotograf du är, så det harmar en aning. Dessutom så ser jag int ditt sidhuvud mera. Vad kan detta bero på måntro?
  Men det är ju så man gör, man vill ju naturligtvis visa det vad man vill att folk ska se. Gör int alla så?? Åtminstone jag :-) Ha en trevlig Påsk :-)

  SvaraRadera
 11. Man kan nog bra blunda för det mindre vackra på er gård, för där finns så mycket vackert som uppväger det.

  SvaraRadera
 12. Kul att se hur er gård ser ut! håller med föregående kommentar om att där finns så mycket vackert så det uppväger resten :) Man kan ju själv välja vad man ser på, och allt blir säkert bara finare ju varmare och grönare det blir!

  SvaraRadera
 13. He he..skönt att det finns fler som inte har den perfekta trädgården..än. Här har vi för tillfället minst fyra bilar ståendes på gården förutom våra egna..jag önskar att de snart ska förflyttas tillbaka dit de hör hemma!

  Ha en fin och Glad Påsk!

  SvaraRadera
 14. Allt ska ha sin tid, och i sinom tid blir också er gårdsplan färdig. Det går ju tyvärr inte att knäppa med fingrarna och vips så är allt klart. Också vi har det rätt stökigt på gården sen bastubygget, men no panic... ;)
  Ha en fin skärtorsdag!

  SvaraRadera
 15. Och det är alldeles, alldeles underbart! :o)

  SvaraRadera
 16. Niin tuttua, niin tuttua tähän aikaan vuodesta miltei kaikkialla! Kesä tulee ja korjaa paljon!

  Aurinkoisen valoisaa, iloista, lämmintä ja rauhallistakin pääsiäisaikaa!

  - Simmu -

  SvaraRadera
 17. Tror det är bra att man har sina små oaser mitt i de områden som ännu inte är klara :) Och så får man välja vad man lägger ögonen på... och helt klart faller de ju på lusthuset och inte på det som ännu inte är klart! Glad påsk till er! Kramar

  SvaraRadera
 18. Men så gör vi ju alla, vi vänder kameran så att man inte ser röran runt om kring ;0)
  Det kommer att bli riktigt fint sen när dt är klart!
  Ha en skön påskhelg.Kram Kicki

  SvaraRadera
 19. Men det är ju bra att man har nåt vackert att fästa blicken på då allt det där mindre vackra känns jobbigt!

  Det var längesen jag bloggsurfade så det blev många inlägg på en gång här hos dig, och jag måste säga att du är en riktig mästare på stilleben Kamomilla!

  Glad påsk!

  SvaraRadera
 20. det ser ut som här....känns som att det aldrig kommer att bli annorlunda...men en sak i taget så kanske en dag:) Ha en riktigt skön påskhelg nu!

  SvaraRadera
 21. Vad skönt att det är andra som också håller på! :) Ibland när jag lagt upp renoveringsbilder tänker man, vem vill kolla på dem? Men bloggen är mest som en dagbok för mig och ger det andra tips och inspiration så är det ett plus! Lycka till med alla projekt! Kram Ewa

  SvaraRadera
 22. Tittar in mitt i natten för att önska dig en Glad Påsk Kamomilla!

  Här hemma köper min kära Ann Memma i butiken . . . hon älskar att äta det under Påsken.

  Varma kramar från Peter :)

  SvaraRadera
 23. Hördudud! Ful får du inte din gård tekemälläkään! Jag ser bara lite avverkning i den alntligt skogiga naturen - precis som det skall vara ute på fridfulla landet!

  Önskar dig en underbar påsk!

  Kramar!
  -Pia-

  SvaraRadera
 24. Ärlighet vara längst! ;) Skämt å sido, huset och lusthuset är lika härliga ändå fastän du visar en för tillfället lite bökig gård. Skön påskhelg! Kram

  SvaraRadera
 25. ;-)

  strongt av dig att visa verkligheten - 10 points to you!
  men
  det är ändå snyggt hos dig!

  SvaraRadera