11 april 2011

Stanna världen, det går för fort...

Jag tar tillbaka mina ord- mår inte alls så hejsan just nu, men det beror väl också på att jag är aningen stressad. Känns som att alla skoluppgifter är inklämda på de sista två veckorna.. Imorgon har jag skola från 9.30 till 18.30 och sen ska jag köra bil i tre timmar också. Man kan ju tänka sig att man är lite trött när man kommer hem...Och så den här snuvan på det...

Har fixat lite på minibyrån och vunnit en vinst, men inte hunnit fotografera någondera ännu så ni får ge er till tåls och nöja er med ännu en bild från Herrgården i Brinkhall. Tänk om man fick bo sådär? Fast tja, guiden sa att det spökar där...

Kamomilla

Perun sanani- olo ei olekaan niin mahtava mutta osittain se taitaa johtua stressistä. Kuka keksi että kaikki koultehtävät ängetään viimeisille viikoille, ja että huominen koulupäivä alkaa 9.30 ja loppuu 18.30? Siihen kolmen tunnin automatka lisäksi niin meikäläinen on ihan muusina huomenna kun vihdoin olen kotona..

Saatte tyytyä vielä yhteen Brinkhallin kartanokuvaan sillä en ole mitään muutakaan kerinnyt kuvata. Olisi kyllä hieno paikka asua, mutta opas kertoi että siellä kummittelee... ;) 
 Fiksasin sen minilipaston vihdoin ja voitin arvonnassakin mutta siitä enemmän seuraavassa postauksessa...Nyt koisimaan
Kamomilla

17 kommentarer:

 1. Kram på dej, ta det lugnt bara så blir det nog bra! :)
  Jättefin bild från Brinkhall - man blir frestad att besöka stället själv!

  SvaraRadera
 2. Hej, har inte kommenterat tidigare men har haft din underbara blogg på min lista (i min egen blogg) redan ett tag så tänkte att nu är det dags :-) Jag gillar så dina fina foton!
  Kämpa mot tröttheten - snart är det sommar!
  hälsar
  Catharina

  SvaraRadera
 3. Det brukar gå ändå att stressa rätt mycket när man ändå vet när stressen slutar. . . . Det är när man inte vet när den slutar som det tär på en mest. kram här från Österbotten

  SvaraRadera
 4. Man lägger i en extra växel när man vet att man måste. Vissa tider så blir det mycket. Då måste man komma ihåg detta, och se till att vila när det lugnat ner sig.
  Just när man har en studieperiod och familj vid sidan, så känns det som om man nästan går i backen av trötthet.
  Kämpa på
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 5. Jag håller med dig om att "stanna världen... Jag hinner inte med....alla projekt man vill göra. Min dotter sa: Mamma, dygnet har för få timmar. Hon är 21 år. :) Även hon är där, stackarn.
  Lotta

  SvaraRadera
 6. Oj, det var vackra rum, men jag tror min lilla värld blir bäst ändå :)
  Hoppas du hinner ta det lugnt mellan varven! / Bea

  SvaraRadera
 7. Kanske det ända blir bra i slutändan;)

  SvaraRadera
 8. hoppas du orkar!
  kommer ihåg då jag studerade till florist i forssa, körde alla dagar nästan två timmar på morgonen, skola mellan 8-16 och sen två timmar till hem... det var tungt men värt det!
  ha de bra!
  susanne

  SvaraRadera
 9. Så tråkigt med både snuva och skolstress - det verkar som om våren har kommit... Påskhelgen är snart här så vi får vila i ett par dagar!

  Kram
  Sari från Puumuli

  SvaraRadera
 10. Hoppas du orkar med allt, trots snuvan och allt som ska ske på en och samma gång! Försök hinna få små andningspauser mellan varven bara, så du inte tar ut dig alldeles.
  Brinkhall ser jättefint ut! Men det låter ju lite läskigt att det spökar där...
  Kram

  SvaraRadera
 11. Simma lugnt säger jag bara:) Stanna upp och njut av nuet. Ja spökar gör det säkert. Kan riktigt se en skepnad sväva fram.....Kram från Maria

  SvaraRadera
 12. måste nog kännas skönt att komma hem efter en sådan dag.
  ser tjusigt ut det där stället du besökt!
  hoppas flunsan och tröttheten ger med sig!
  kramis

  SvaraRadera
 13. Ush för spöken! Men fin bild! :) Kämpa på så du orkar dom sista veckorna! Och krya på dig!

  Kram Linda

  SvaraRadera
 14. Jag tror det är lite typiskt för alla utbildningar och skolor - att sluttampen blir intensiv och så mycket som ska hinnas med och slutföras! Usch, så jobbigt för dej att inte vara frisk heller!

  Vilken vacker bild från den fina gården!
  Fortsätt krya på dej!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 15. Nöja oss?! Så där vackra bilder från den herrgården kan jag se hur många som helst av! Superfint! Hoppas du inte får alltför stressigt! Kram :)

  SvaraRadera
 16. Dygnet har för lite timmar...Hoppas det ordnar sig.
  By the way, man borde inte besöka din sida, man blir så avis på allt ditt fina =)

  SvaraRadera