9 augusti 2013

Nymålat

Vita skåp, det känns fräscht det. jag var så trött på det ljusblå och smutsiga.. Tror det får bli nya tallrikar och tekoppar också. Ikeas ljusblå tallrikar som du ser på hyllan, de är lastgamla redan och fulla med skråmor och hack.

Att fota inredning med ett 50mm fast objektiv är ingen hit i alla fall. Jag fick gå ut på terassen och ändå fick jag bara lite med i bild :) Men är man lat så är man... "Orkade" inte byta lins..
Ifall du undrar över de små svarta tagsen vid glasen, så har varje familjemedlem en egen namnlapp så det är lätt att hitta sitt eget glas och inte behöva ta ett nytt hela tiden.Valkoiset kaapit tuntuvat nyt niin raikkaalta sillä olin vaalensiniseen ja likaan jo niin kyllästynyt. Luulen että pitää uusia lautaset ja teekupit sillä Ikean lautaset (nuo siniset hyllyllä ) ovat ikivanhat ja kuluneet ja naarmuiset.
Sisustuskuvaaminen 50mm kiinteällä linssillä on kyllä haasteellista. Nytkin sain peruuttaa terassille saakka jotta saisin kaapit mahtumaan kuvaan. Mutta laiska mikä laiska... En "jaksanut" vaihtaa linssiä . Nuo mustat pikku tarrat seinässä ovat nimilappuja. Jokaisella perheenjäsenellä on omansa niin ei tarvitse hakea uutta lasia jatkuvasti.8 kommentarer:

 1. Det ser fräscht ut, visst gör lite målning under ;)
  Fast det brukar ju nog bli en massa tilläggs jobb...
  Fiffigt men namntags, vi har inga problem när vi är på tumis, men sen då ungdomarna rullar in så fylls maskinen med vattenglas.

  Ha det bra
  Monica

  SvaraRadera
 2. Det ser superfint ut.:-) Stina

  SvaraRadera
 3. Tagsen var ju smarta. Här har alla egen mumin-mugg för att minimera disken. Barnen dricker massor med vatten dagligen och tas de ny mugg/glas varje gång är skåpen snabbt tomma :)

  SvaraRadera
 4. Vit färg kan göra underverk med det mesta!

  Kram Johanna

  SvaraRadera
 5. Nu får du ju ett helt nytt kök...Jag kan tänka att du njuter.. Fast villervallan då man håller på är ju inte så mysig...
  Men super fint blir det !
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 6. Det ser riktigt fräscht ut. Inte för att det var nåt fel på det som det såg ut innan heller, den blå färgen ni hade tidigare ser ju alltid lite så där bleksmutsig ut.
  Tummen upp för ansiktslyftningen ändock!

  SvaraRadera
 7. Jättesnyggt och så smart med tagsen till glasen!!!

  Ja, visst är det alltid fint med vitt, det håller i längden!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera