19 augusti 2013

Rena rutor

 Att tvätta fönster är nåt av det jobbigaste jag vet. Jag älskar slutresultatet, men jag får så himla ont bara av att tvätta ens ett fönster, så jag får ta det lugnt och i egen takt. Ett eller två fönster om dagen, så handlederna inte tar så mycket stryk.
Nu var det köksfönstrets tur. Oj vad skönt!Ikkunapesu on oikea inhokki , lähinnä sen takia että rannekipu sen jälkeen on sietämätön. Sen takia joudun ottamaan vain yhden ikkunan kerrallaan, hitaaasti omassa tahdissa. Lopputulos on kuitenkin aina yhtä ihana! Nyt oli keittiöikkunan aika. Kyllä tuntuu kivalta!


10 kommentarer:

 1. Visst är det jobbigt o tråkigt. Här i lägenheten tar vi slangen ute och går efter med en skrapa... inne en väldigt bra duk som man bara fuktar... men visst tar det på handleder och axlar,,, och rygg...
  Hoppas du får en bra vecka
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 2. Jag fattade först inte att bilderna var från ert hus!
  Jag avskyr att tvätta fönster, och i år har jag faktiskt bara tvättat ett helt och hållet, och några bara på utsidan. Shame on me, för jag får än så länge inte ont någonstans av det, så jag har ingen god orsak att låta bli. Förutom att det är så himla trist! Eller egentligen är det förarbetet som är jobbigt - det där att plocka undan allt från fönsterbräden t.ex.

  SvaraRadera
 3. Visst är det både tråkigt och jobbigt men oj så skönt när det är gjort! Vi behöver ta våra också, men åh vad jag drar nig för det.. ;)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Min mamma är alltid lika förfärad när hon ser mina smutsiga fönster. Och jag, jag ser inte det ens. :)
  Linnéa

  SvaraRadera
 5. Att tvätta fönster går nog för sig.. Om de är lättåtkomliga och du är på rätt humör.

  SvaraRadera
 6. Så fint du har det! Jepp, tvätta fönster är inte kul. Men så skönt när det är klart.

  kram Sabina

  SvaraRadera
 7. Jag HATAR verkligen att tvätta fönster och undviker det så långt det går. Tidigare i sommar unnade vi faktiskt oss en städfirma som torkade våra fönster en hel dag medan vi var på jobbet. UNDERBART! Det kommer vi att göra även i fortsättningen, det var såå värt några hundralappar. Annars hade vi lätt spenderat en hel helg med att torka fönster och den tiden fick vi nu istället spendera med våra barn.

  SvaraRadera
 8. ikkunoiden pesu ei taida olla kovin monen mielupuuhaa :) mutta lopputulos on kyllä aina niin ihanaa kun valo pääsee sisälle, että kyllä se kannattaa. ihanaa elokuuta!

  SvaraRadera
 9. Jag har inget emot att tvätta fönster. Men det finns så mycket annat kul som jag hellre gör ;o)

  Och det syns....

  SvaraRadera
 10. så fint oxh vacker blå.
  Ha en fortsatt fin vecka.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera