7 oktober 2011

Gubbens pysslerier

Min man är en sakletare som jag också, och kom hem en dag med två uthuslampor han fyndat. Med finurlig min avslöjade han att det skulle bli ett hemmabygge till köket. Jaha, tänkte jag- som gillade den gamla lampan. Men jag tycker han måste få göra sitt där i köket, det är ju han som bakar där, och stökar och har sig, så han får väl bestämma. Det blev ett lite skojigt bygge och sist och slutligen kostade det inte ett korvöre.

Jag var inte riktigt "du" med armeringsjärnet först, tyckte det hade räckt med bara den svarta plankan. Men ja, han är ju en charmör för han klämde till med en kommentar om att jag ändå vill hänga en ljusslinga där till julen... jaja, du fick mig övertalad, kära gubbe-sådär enkelt är det! :D dessutom kan man hänga lite attiraljer där också. Slevar och sånt..
Ps. ser lite rörigt ut på bilden - det var aningen svårfotat !

Isäntä on oikea romuroope, kuten vaimonsakin.. Hän toi kotiin kaksi vanhaa ulkovalaisinta ja alkoi väsäämään keittiölamppua niistä. Jaaha, ajattelin minä- tykkäsin kovasti vanhasta valaisimestakin. Höh. Mutta ajattelin sitten, että hän on se joka siellä häärää, joten päättäköön valaistuksesta myös. Tämä rakennelma ei loppujen lopuksi maksanut yhtään mitään!
En oikeastaan tykkänyt tuosta raudoitusverkosta mutta isäntä tiesi mistä vääntää..."laitat siihen kuitenkin jonkun valoköynnöksen jouluksi.." ;)   ja, näin helposti hän sai minut ylipuhuttua! Sitäpaitsi siihen voi ripustaa kaikkea muutakin kuten kauhoja yms..
P.s Aika sekavan näköistä kuvissa, oli vaikea kuvauskohde!

13 kommentarer:

 1. Haha, han visste precis vilka knappar han skulle trycka på tydligen! Snyggt blev det också, och hur praktiskt som helst! hmm... börjar fundera om våra lampor i köket har gjort sitt - smart idé det där att kombinera både lampor och armeringsjärn!

  SvaraRadera
 2. Oj, han får gärna komma med roliga bygganden till vårt hem också när han får tråkigt ;)

  SvaraRadera
 3. Ha en fin fredagskväll!
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 4. Hei,jammen har du en dyktig mann !!!!!!!!!!!!!! Virkelig en flott ide ;) God helg til deg,og designeren.... :)

  SvaraRadera
 5. Jag tycker att det blev snyggt med armeringsjärnet.
  Händig gubbe du har :)

  SvaraRadera
 6. Jättesnyggt! Gillar den svarta färgen på både brädan och armeringsjärnet. Vilken duktig man du har! Trevlig helg! Kram

  SvaraRadera
 7. Vad måste det vara mysigt att ha en "gubbe" som har samma intressen som en själv.
  Mitt sista äktenskap fick jag bara veta att jag kom hem med en hel massa "skit" när jag hade varit på loppis, så miste jag all min kreavitet till att forsätta mina projekt. Var glad för din "gubbe", hoppas på att hitta honom en dag, han som accepterar mig som jag är

  Kram från Åsa

  SvaraRadera
 8. Vilken jättekul idé och så praktiskt!!! Åh du, den lampan är sååå snygg också!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 9. Voi vitsit, så snyggt!!!! Kyllä sun kelpaa!!!!

  Svamprik helg!

  Kramis!
  -Pia-

  SvaraRadera
 10. Super! Lika finurlig som du. Kram

  SvaraRadera
 11. Jätteläckert! Visst är det ännu roligare när det är typ gratis. Och unikt!
  Ha en bra helg
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 12. Finemang!

  Om man ändå hade en karl som bakade och kokade...

  SvaraRadera