13 oktober 2011

Guld var dagens ord

Ja, många av er gissade rätt. Det blev guld, menjag är inte riktigt säker hur jag gillar det. Egentligen tycker jag det är mera som mässing, men det skiftar i ljuset så det beror på från vilket håll man ser på saken. Nå, den går ihop med allt det andra guldiga som vi faktiskt har i vårt sovrum. Lustigt att det var såpass mycket, för det tänker man liksom inte på- det sticker inte i ögat så att säga.


Ja, och så har jakten på årets bästa finlandssvenska bloggar börjat. Bloggalan arrangeras i år den 5 december på Korjaamo i Helsingfors.Jag  har redan röstat på mina favoriter, och håller minsann tummarna för dem! Hejaheja! Vill du läsa om kategorierna, klicka HÄR  och vill du rösta på dina favoriter ska du klicka HÄR Ifjol var jag nominerad i kategorin årets snyggaste blogg och fick vara med på galan. Även om jag kände att jag inte riktigt passade in bland alla unga och trendiga innebloggar så var det ju en superfin upplevelse att få vara med! Kändes helt ofattbart faktiskt! Så ja, gå in och rösta!! Den finlandsvenska bloggvärlden är inte stor, men växer hela tiden!  
Ha en bra dag!
Kamomilla

Kultaa kultaa, arvasitte oikein! Tai oikeastaan minusta tämä  on jotenkin messinkiin taittuva, riippuen valosta. Mutta joo, sopiihan tämä tänne ihan hyvin, kaiken muun kullan kanssa (jota olikin yllättävän paljon kun oikein sillä silmällä katsoin)

Vuoden parhaita suomenruotsalaisia blogeja etsitään nyt sillä tämän vuoden blogi-gaala 2011 pidetään Helsingissä Korjaamolla 7 päivä joulukuuta. Nyt blogigaalasta tietoa myös suomeksi- katso TÄÄLTÄ. Käy äänestämässä! Voit ehdottaa kolme suosikkiasi TÄLLÄ SIVULLA. Ihanaa päivää sinulle!t. Kamomilla

8 kommentarer:

 1. Jaha, det var en så där liten grej. Då tycker jag inte det blir för mycket.

  SvaraRadera
 2. Jätteläckert! Men, det ser nog mera ut som koppar eller brons på bilderna! Snyggt blev det i alla fall!
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Fin blev den och passar så bra med madonnan :-)

  SvaraRadera
 4. Ni har så mysigt sovrum, och här var det röstat minsann! :)

  SvaraRadera
 5. Looks amazing, I like it!

  Greetings:)

  SvaraRadera
 6. Hej hej!
  Ååå så fin den blev!
  det är kul att så lite kan göra sån skillnad..;)
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 7. Haha, så finurligt. Vem kunde tro att den var i den storleken. Kram

  SvaraRadera
 8. Grattis, har ett inlägg hos "stipje"s blogg!!! Och nu och rösta!!!!

  Kraaam!
  -Pia-

  SvaraRadera