24 oktober 2011

Horn på huvudet

Nya horn har flyttat in hos oss. Passar så ihop med säckväv, tycker jag. Tänk att man så lätt påverkas av influnser att man mitt i allt tycker att det är så skitsnyggt..

Ihana yhdistelmä mielestäni. Säkkikangas ja sarvet. On se kyllä kumma miten ihmisen mieli muuttuu, että tämäkin yhtäkkiä on niin sairaan kaunista..

12 kommentarer:

 1. Det där har jag också tänkt på... hur man påverkas av bloggar, tidningar mm och plötsligt har nåt i sitt hus som man tidigare aldrig kunnat tänka sej att plocka in, och till och med tycker det är fint! Fast några horn har jag ännu inte ;O) men man vet ju aldrig... Minns hur min karl tittade på mej med konstig blick här för nåt år sen när jag plockade in en liten gran med rötterna kvar och placerade den i en glasburk så rötterna skulle synas... :O)

  SvaraRadera
 2. Se on hyppysissä oleva aito taito, jolla saa vangittua tunnelman noin täydellisesti tavaralla millä hyvänsä!
  Sinä sen osaat!!!

  Syksyn tuo kuva tuo sisälle asti, - ja ennustaa jo vähän joulun lähestymistä säkkeineen, sarvineen!?

  Voi vaan! - Simmu täällä -

  SvaraRadera
 3. Mielen muuttuminen on asia, jota saattaa olla vaikea tunnustaa itselleen. Kun siihen pystyy, uskon, että on sinut itsensä kanssa.

  Mukavaa viikkoa!

  SvaraRadera
 4. Ja, jag har tänkt på samma sak just ang. hornen som man nu ser i var och varannan tidning och blogg. Jag tycker de är jättesnygga, så man påverkas nog väldigt lätt av det man ser! För bara ett år sedan tror jag att jag skulle ha fått rysningar om någon hade visat mig liknande horn...

  SvaraRadera
 5. jäklar, vännen, vad fina bilder du tar!
  jaaa, visst är det konstigt hur man påverkas av det man ser. jag har alltid avskytt de där hornen, men nu tycker jag inte alls de är fy skam längre :)

  SvaraRadera
 6. Underbar bild!:-)
  Kram Stina

  SvaraRadera
 7. Härligt! Du stylar dina foton så fint btw :)

  SvaraRadera
 8. Faktiskt! Skitsnyggt! Sådär härlig "vildmarks-feelis"!
  Å tack för kommentaren på mitt bastuinlägg, it made my day! :)

  SvaraRadera
 9. Fantastiskt fina bilder...

  SvaraRadera
 10. Visst blir man påverkad... av tidningar, bloggar, bilder...
  Horn har vi redan i många år haft hemma hos oss, dock inte precis i "finrummet". Lille sonen har ett i sitt rum som han hänger medaljer och halsband på, hahahaha!

  Superfina bilder på brödhålen dina! :)

  SvaraRadera
 11. Jo visst påverkas vi av bloggar o media, vem skulle tex trott att man skulle släpat in gamla skolstolar runt matbordet? Tills för något år sen var de ju bara ett obekvämt minne från skoltiden, nu får man istället något drömskt i blicken o tänker 'industristil'... Visst är det härligt att man kan ha ett öppet sinne för förändringar! Jättehärlig bild på hornen, blir alltid glad av sina fina bilder! Kram Susanne

  SvaraRadera
 12. Det är ju jätte bra att hitta nya inredningsformer. Vad tråkigt det skulle vara annars eller hur. Kram

  SvaraRadera