20 maj 2013

Små tassar i söta tossor

Oj vad det blev fart på kommentarerna ang lusthusets tunnor. Jag går inte ut med vilken färg vi använt, dels för att den kanske inte finns att få i övriga delar av landet eller i Sverige heller och för att vi inte har några som helst garantier på att det håller. Vi målar om nästa år om det lossar- den risken tar vi!  Så vill du vara säker- fråga experterna!

Men så till annat. Igår blev det fotografering av en söt liten tös. Omtagning, för det lyckades inte i vintras. Det var för kallt helt enkelt och humöret var inte på topp. Men en nu blev det bra och mera om det får ni kanske se senare. Innan kunden har fått sina bilder och även gett sitt tillstånd, publicerar jag inget på nätet.
Här bjussar jag på en liten stämningsbild!Oi, tulipas kommentteihin vauhtia nöiden tynnyreiden myötä. En kerro mitä maalia käytimme sillä en ole varma saako sitä muualta Suomesta (tai ruotsista) ja sitäpaitis meillä ei ole aavistustakaan kestääkö tuo vai ei- siksi kehoitan kaikkia ottamaan yhteyttä asiantuntijoihin maalikaupassa. me emme osaa neuvoa, me otimme tietoisen riskin että jos maali lähtee, maalataan ensi kesänä uudestaan!

No, sitten muuhun. Kuvasin pientä neitiä eilen. Uusintana sillä talvella ei onnistunut sitten millään. Oli kylmä ja muutenkin vähän nurja päivä mutta nyt oli eri ääni kellossa. Lisää näistä eilisistä kuvista varmaan myöhemmin mutta tässä pieni maistiaiskuva -mitään muuta en julkaise ennen kuin asiakas on kuvansa saanut ja jos he antavat luvan julkaisuun.

4 kommentarer:

 1. Vilka söta små fossingar!
  Ha en fin fortsättning på veckan!

  Kram Sabina

  SvaraRadera
 2. Hade du bott närmre hade jag definitivt anlitat dig för barnfotografering någon gång, dina bilder blir fantastiska!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Vilken liten söt-nöt-nederdel--- :-)
  Ibland smäller det till i kommentarsfältet... det är roligt. Då ser man att folk läser...
  Hoppas du får en fin dag- här är disigt, halv-varmt och inte så mycket inspirerande som jag hade behövt... inatt var sån där varm, vaken och jobbig... som det blir ibland. Då känns morgonen extra besvärlig.
  kram elsamarianne

  SvaraRadera