11 maj 2013

Spisrivning

Det händer saker i vardagsrummet nu, men jag tror jag avslöjar mer först senare. Just nu vill jag bara ut och njuta av våren. :) Nog hinner man  sitta vid datorn senare.
Desstutom finns det lite att städa också...
Olkkarissa tapahtuu kaikenlaista tällä hetkellä mutta kerron lisää siitä myöhemmin- nyt haluan vain ulos nauttimaan keväästä! Kyllä koneen äärellä ehtii vielä istua myöhemminkin, ja sitäpaitsi tuolla taidetaan tarvita siivousapua...

8 kommentarer:

 1. nämen så spännande! ska bli kul att se vad det blir!

  SvaraRadera
 2. Nej, vad gör ni! :-o Den som var så fin! Men jag är säker på att du har hittat på nåt som är ÄNNU finare, ska bli spännande att se vad det blir :-)

  SvaraRadera
 3. Kan tänka mig att det inte bara är liiite att städa efter sådant jobb :)
  Ska det kanske byggas upp något nytt eftersom stenarna radats upp så fint?
  Ja, nu måste man passa på att njuta av våren!!
  Solskenskram
  Birgitta

  SvaraRadera
 4. Hihii...teillä siellä tiilenpäitä luetaan :)

  SvaraRadera
 5. "Oj, så duktiga de är som restaurerar!" var min mans kommentar när jag visade honom ert projekt! Ser ut som om att ni ska plocka upp den igen!? Fantastiskt!

  Mona

  SvaraRadera
 6. Spännande värre...skall bli roligt att se vad ni har hittat på.

  SvaraRadera
 7. Vi rev också ner en murspis på gården. Den byggdes upp igen på en hantverksskola, då vi inte ville ha tillbaks den... den var sprucken, teglet också, och det skulle bli alldeles för dyrt att lappa ihop den igen. Nu finns där en braskamin,,, men visst ångrar man ibland att man inte kostade på en renovering. Men det finns två kakelugnar o en vedspis kvar så...
  Dammigt, uj ja, vi byggde som en kuvös av plast runt den...
  kram elsamarianne

  SvaraRadera