9 november 2013

Nu, nu drar det igång på allvar!

Häromkvällen var jag inbjuden till den tionde julöppningen på Adalmiinan Helmi. Tillsammans med Cafe´ Opaliina hade det dukats upp till ett mysigt julcafe i den gamla ladugården. Vi var ute, men ändå inne. Vilken stämning!!

Efter Annarinas trevliga välkomsttal blev det mingel och shopping. Ni kan tänka er hur det blir när ett femtiotal kvinnor (och några män) speedar runt i en affär med sina kameror och shoppingkorgar. Trångt men stämningen var på topp!  Här bjuder jag på lite godisar.
Klart jag shoppade också, men det får ni se senare. Jag har pysslat hela förmiddagen och inrett med ljusslingor och annat trevligt. Inte jul än- men nästan.













Toissailtana olin Adalmiinan Helmen kutsuvierasillassa. Olikin Helmen kymmenennet joulunavajaiset ja yhdteistyössä Kahvila Opaliinan kanssa Annarina oli luonut aivan uskomattoman tunnelman vanhaan navettaan.  Annarinan tervetuliaispuheen jälkeen päästiinkin kiertämään kauppaa, tutustumaan toisiimme ja nauttimaan tunnelmasta. Arvaat varmaan minkälaista meno oli kun iso lauma naisia (ja jokunen mieskin) riensi kauppaan kamerat ja ostoskorit kourassa! Ahdasta mutta ihanan hauskaa!!
Tässä muutama herkku tuosta illasta.
Tottakai tein myös ostoksia mutta niitä en vielä paljasta!! Olenkin hääräillyt täällä kotona koristellen valoköynnöksillä ja kynttilöilla. Ei joulukoristelua vielä- mutta melkein. 

5 kommentarer:

  1. Voi miten kauniita kuvia ja kuvakulmia! Illan lämminhenkinen tunnelma välittyy näistä ihanasti. Omia kuviani illasta en ole ehtinyt vielä edes koneelle lataamaan, mutta nyt sen taidan hetimmiten tehdä. Jännittää, mitä kortille on tallentunut...
    Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    SvaraRadera
  2. Samoin mina tykkään että kaunista.
    Riktigt fina bilder.
    En härlig ståmning.
    Ha en fin fortsättning på helgen !
    www.villabjorkenasbacken.blogspot.com

    SvaraRadera
  3. Och klart att du har superfina bilder också!!
    Roligt att ses! Blir spännande att se vad du hittade sen :-) Jag ska åka tillbaka då dom där ljusserierna kommer :-)
    Lotta

    SvaraRadera
  4. Aivan ihania kuvia ja tunnelmia :)

    SvaraRadera