21 mars 2014

Dom växer upp och blir vuxna karlar


Idag fyller han 23, min fina kille. Den första av mina två pojkar. Han som var envis som synden, men så himla god. Tänk att de växer så fort och blir stora vuxna karlar!. Att man en gång burit på detta liv i sin egen mage. Livet är allt bra konstigt, och fantastiskt. 


Den där klischén om att man ska ta vara på tiden de är små för den är så kort - den är sann! Så har du småttisar nu, njut!!





Tänään esikoiseni täyttää 23. Hän joka pienenä oli valtavan itsepäinen, mutta samalla niin ihana. Ajatella että he kasvavat niin nopeasti, ja että niistä yhtäkkiä tulee aikuisia miehiä! Että minun vatsassani on joskus kasvanut ihminen. Elämä on kyllä merkillistä, ja aivan fantastista.
Tuo ikuinen klischee siitä että aika rientää ja ensimmäisistä vuosista pitää nauttia, sillä yhtäkkiä ovat aikuisia- se on totta! Jos sinulla juuri nyt on taaperoikäisiä niin ota siitä kaikki irti!!

9 kommentarer:

 1. Ja, tänk så förunderligt det är med tiden, plötsligt så är de vuxna!
  Vilken fin bild!
  Önskar dej en fin helg!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Näin on, olenkin sanonut pienten lasten vanhemmille samoin, vaikka se heistä välillä tuntuukin raskaalta kaiken päivä
  ien pyörittämisen ohella.
  Minunkin poikani syntymäpäivä on tänään, 22-v, ja todellakin niin se aika rientää.
  Onnea!
  -päivi-

  SvaraRadera
 3. Fin kille du har!
  Jag håller med dig helt. Mina stora pojkar är nu 18 och 20 och jag undrar var tiden tog vägen. Det var ju bara ett par dagar sen jag hämtade dem på dagis. Ja, man ska ta vara på tiden när barnen är små...
  Ha en fin helg!
  Kram Elle

  SvaraRadera
 4. Aivan totta... oma tyttäreni täyttää huhtikuussa nuo samat lukemat, ja voi vain ihmetellä mihin tuo kouluaaika , teini-ikä ja nuoruus katosivat?
  Nyt tytär asuu omillaan Nauvossa, ja etsii sieltä kuumeisesti kesätyötä, tai pidempääkin. Juuri laitoin hänelle viestiä, että olisi nyt ainakin kesäajan siellä koska olishan se elämys olla kesä saaristossa.Ja juuri joulukuussa sinne on muuttanut, niin ettei tarvisi taas sitä rulianssia kokea, vaikka yksin asuukin niin on sitä yhtä jos toista jo muuttolaatikoihin pantavaksi kerääntynyt.
  Sinulla on muuten tosi kiva blogi ja upeita kuvia. Kaikkea hyvää sinulle.
  Kovasti odotan kesää, jotta pääsen taas lomalla saaristoon :)

  SvaraRadera
 5. När du skriver "envis som synden" så minns jag blåmärket i pannan :o)

  SvaraRadera
 6. Vår lillkille är väldigt envis han också. Han fyller 3 i juni och är go som bara den! <3

  SvaraRadera
 7. Moi!!
  Ajatella, että esikoisesi on jo 23.... Uskomatonta, miten aika menee nopeasti.
  Muistan hänet kyllä hyvin, oli tosiaan joskus niin itsepäinen, mutta kuitenkin ihana:))
  Meillä ainokainen täytti vuoden alussa vasta 11, mutta kyllä on aika mennyt meilläkin nopeasti, esimurkun oireita havaittavissa.....

  Terkuin Ulla

  SvaraRadera
 8. Anonym- Salesta voi kyllä löytyä töitä, ja Alkosta kesätyötä jos on ikää, ja ravintolat tarvitsevat aina, mutta tietysti siellä täytyy olla kokemusta.

  SvaraRadera
 9. Absolut - man får försöka ta vara på tiden så gott de går, för snabbt går de! Fin grabb du har* Kram,C

  SvaraRadera