15 oktober 2012

Gult

Jag inreder aldrig med något gult. Klär mig heller aldrig i gula kläder.  Det bara inte blir så, även om jag tycker gult är en väldigt fräsch och uppiggande färg. Men jag är liksom bara inte en gul-människa. Är du det?


Keltaista
En koskaan käytä sisustuksessa keltaista, enkä koskaan pukeudu keltaiseen. Pidän kyllä keltaisesta,   sehän on ihanan raikas ja iloinen väri, mutta jostain syystä se ei vain ole mun juttu. Käytätkö sinä keltaista sisustuksessa tai vaatteissa?

11 kommentarer:

 1. Läcker bild med färgprover intill, då gillar man den färgen direkt, för det finns ju så många olika nyanser!!! Nej, som du säger, man har sällan ngt gult, men jag har lite lejongula accosiarier, typ en sjal, hasband, och så gillar jag pastellgult om våren, på penseer och dyl, jag har en mildguld vedlår i köket, den är jag lite stolt över;) Vilket flott kontor du har!!! Mari.

  SvaraRadera
 2. Samma här..ingen gul människa alls...känner igen din ord...mest jobb även här så det händer inte så mkt annat...hinner aldrig titta runt hos andra bloggare..men tog mig tid idag..är min lediga dag..ska bara bli lite pappersarbete och resten bara vara....ha det så gott och jobba inte ihjäl dig..kom ju från rätt käft :)
  Förstår att det går bra för dig, kramar

  SvaraRadera
 3. Jajamen! här gillas det gult o alla nästan alla andra färger som du vet! (bortsett från mörkblått, av nån anledning)
  Pricken på i:et är vår gula byrå tycker vi alla!

  SvaraRadera
 4. Här finns ändast lite gult i inredningen till Påsk. Själv klär jag mig nog aldrig i gult och mera sällan oxå i brunt. Men min man älskar gult, så han har gult i sin garderob i form av T-sjortor och vanliga skjortor. Däremot älskar jag gula blommor, speciellt på våren.

  Allt gott till dej min vän! Kram från Odin!

  SvaraRadera
 5. Vi har gula väggar (och en barrskog-grön) i vardagsrummet och jag tycker jättemycket om dem. Gula kläder har jag nog inte.

  SvaraRadera
 6. Gult är en riktigt intressant färg eftersom den kav vara så rätt och lika mycket fel. Vi tapetserade ett rum med tapeter i gult för det såg så snyggt ut i en inredningstidning. Tänk vad illa jag trivdes i det rummet efter det. Ingenting passade till tapeterna. Det slutade med att jag målade om rummet i en beige nyans och trivseln kom tillbaka.

  Så utifrån det kan man nog konstatera att jag inte är en gul person ;)

  Ha en skön vecka!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 7. Hei!
  Vaatteissa ei juuri ole keltaista ollut. Sisustuksessa kylläkin, ihan tapettia myöten,joskus.
  Tuolla aikaisemmassa postauksessa oli, että et henno luopua tavaroista, sama täälä, nyt sen huomaa,että pitäis osata luopua, kun on muutto käynnissä. t Riitta
  ps. mukavaa syksyä.

  SvaraRadera
 8. Jeg har aldri hatt noe gult inn i huset selv om jeg har likt det før her for ett par mnd siden. Da kom det inn ett par gule blomsterkrukker som gjør seg veldig til mørkt tre.

  SvaraRadera
 9. Älskar den färgpaletten! Jag hade faktiskt gul studentklänning i tiderna och de senaste åren har jag börjat använda färgen mer och mer. Men inte skrikigt pippi-gult, utan varma, mättade nyanser ska det va.

  SvaraRadera
 10. Haha, de va nästan som om jag har skrivit det här blogginlägget för jag har exakt samma åsikt av färgen gul :)
  Det gula skar så i den milda grad i mina ögon att jag t.o.m grävde upp alla gula dagliljor från gården och flyttade dem till svärmors gård.... (pionerna fick flytta in i trädgården istället)

  SvaraRadera
 11. IHANIA KUVIA...IHANIA...no keltaista en koskaan ole käyttänyt vaatteissani, enkä myöskään sisustuksessa, enkä usko koskaan sitä väriä käyttäväni...tai ainakin luulen niin.

  SvaraRadera