29 oktober 2012

Ineffektivitet

Sitter vid datorn och försöker ta itu med alla borden och måsten, men av någon anledning vill det inte riktigt komma igång. Nå, sådana dagar måste man väl få ha mellan varven också, när det annars rusar på i tusen knutar.


Istun tässä koneella ja yritän tarttua kaikkiin tekemättömiin työtehtäviin, mutta huonolla menestyksellä. No, kai näitäkin päiviä tarvitaan välillä, kun muina päivinä mennään sitten eteenpäin tuhatta ja sataa.

8 kommentarer:

 1. Vackert foto!! Ja det är upp och ner, vissa dagar flyter allt på och vissa går det lite segare, precis som det ska vara!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Perusmaanantai ;) Tuhat ja sata hommaa täälläkin oottais mutta näyttää etenevän hitaasti.
  Ihanaa uutta viikkoa!

  SvaraRadera
 3. Onpa tosi kaunis kuva - kiitos.

  SvaraRadera
 4. Man kan inte alltid vara på topp och du kräver nog bra mycket av dig själv som företagare. Visst behövs det självdisciplin och mycket jobb om du vill ha nån lön men ibland kan en stund av ineffektivitet vara det bästa avstampet för kreativitet och ork. Tillåt dig med gott samvete att hålla en skapande paus!

  SvaraRadera
 5. Jag blir helt chockad varje gång jag lyckas komma in på kommentarsidan!
  Fint höstlöv, kan förstå att du njuter av ensamtiden med kameran. :)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Här var det nytt och fint! Gillar hjortloggan riktigt mycket! Jahapp, jag är ledig idag och skulle få så mycket uträttat, men det vill inte riktigt här heller...

  SvaraRadera
 7. Vilket otroligt vackert foto.

  Önskar dig en bra kväll!
  Kram Linda

  SvaraRadera